Resultaat 1–24 van de 1708 resultaten wordt getoond

Bartscher bij Eissens FSE

In de dynamische wereld van professionele keukenapparatuur en culinaire benodigdheden is het merk Bartscher een koploper in de markt. De kracht van het merk ligt in innovatie en hoogwaardige functionaliteit. Het heeft een reputatie opgebouwd als een merk dat staat voor ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbare prestaties. Het brede assortiment voldoet aan de behoeften van zowel enthousiaste koks als professionele chefs. Het merk is een synoniem geworden voor kwaliteit en prestatie. Bent u op zoek naar meubilair van hoogwaardige kwaliteit? Bij Eissens FSE hebben we een ruim aanbod van Bartscher. 

Het assortiment 

Bartscher heeft een assortiment met een ruim scala aan producten. Het assortiment omvat keukenapparatuur om de meest veeleisende keuken omgevingen aan te kunnen. Van slimme opslag in RVS meubilair tot professionele keukenapparatuur. Het merk slaagt erin een brug te slaan tussen duurzaamheid en functionaliteit in hun assortiment, waarbij de sterke punten liggen in praktisch gebruik en innovatie in technologie. Hierdoor krijgen klanten van Bartscher de mogelijkheid om hun culinaire visie op de meest effectieve manier tot leven te brengen.

Koelen en warm houden

Binnen het veelzijdige assortiment dat Bartscher heeft, valt de aandacht met name op de geavanceerde koel- en warmhoudapparatuur. Bartscher heeft door hoe belangrijk het is om een optimale temperatuurbeheersing te hebben in de keuken. Zo kan de versheid en smaak van het voedsel zeer nauwkeurig behouden worden. Koelvitrines die zowel een prachtige uitstraling als kwaliteit hebben om te koelen en vriezen. Warmhoudkasten die voedsel op de juiste temperatuur warmhouden voor als er grote partijen in één keer geserveerd moeten worden. Hierdoor blijft de hoogste norm van voedselkwaliteit gewaarborgd. 

Producten van Bartscher kopen?

Klaar voor de volgende stap in uw keuken? Bij Eissens hebben we een breed assortiment aan Bartscher producten. Bent u benieuwd wat dit voor u kan betekenen of weet u precies wat u wil? De specialisten van Eissens voorzien u graag van passend advies dat voldoet aan uw behoeftes en wensen. Met ruim 20 jaar aandacht en service kunnen wij u bieden waar u naar op zoek bent.