Innovatieve (groot)keukenoplossingen en kwaliteitsproducten

Advies

Het concept van uw zaak is van grote invloed op de inrichting van uw grootkeuken. Het is immers het verlengde van hoe gasten de beleving ervaren. De grootkeuken moet daarbij uiteraard wel aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Met onze kennis en creativiteit bent u verzekerd van een grootkeukeninrichting die perfect bij uw bedrijf past en zorgt dat uw medewerkers met veel plezier en passie het beste in hunzelf naar boven zullen halen.

Optimaal resultaat

Wij gaan in het advies een stuk verder dan de traditionele aandachtspunten. Uiteraard zijn onderwerpen als routing, efficiënte en veilige indeling, hygiëne en HACCP, huidige wet- en regelgeving en apparatuurkeuze belangrijk die ook in ons advies uitgebreid aan bod zullen komen.    

De essentiële vraag waar wij het antwoord op zullen geven is hoe toekomstbestendig uw keuken is. Denk hierbij aan antwoorden op vragen als op welke trends moet mijn keuken voorbereid zijn, wat is de impact op toekomstige wet- en regelgeving, op het toekomstig energie verbruik en duurzaamheid maar ook hoe innovaties op een slimme en efficiënte wijze gebruikt kunnen worden om het eindresultaat te verbeteren.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring om het antwoord te krijgen op uw grootkeukenuitdagingen. Welk type organisatie of in welk marktsegment: ons doel is te zorgen dat u het grootkeukenadvies krijgt wat bij u past, gebaseerd op onze kennis specialisatie en ervaring.

  • 25 jaar ervaring
  • Persoonlijke service
  • Betrouwbaar advies
  • Maatwerkoplossingen
  • Landelijk netwerk servicemonteurs
  • Ontzorging van A tot Z

Ook advies inwinnen van dé horecapartner?