Wij regelen van A tot Z uw professionele keuken

Onze aanpak

Onze project aanpak onderscheidt zich door de no-nonsense en pragmatische aanpak. Dit betekent geen kostbaar tijdverlies aan onnodige contactmomenten en projectstappen, waardoor we veel sneller tot het gewenst eindresultaat komen.

1. Kennismaking

Tijdens de kennismaking analyseren en inventariseren we uw behoefte, kijken we welke mogelijkheden er zijn binnen het door u gekozen concept en budgetindicatie en doen we gelijke de inmeting.

2. Advies, ontwerp en prijsindicatie

Op basis van de kennismaking komen we met een op maat advies en tekenen we het 3D-ontwerp, uiteraard binnen de door u gegeven begrotingskaders. Vanzelfsprekend ontvangt u een begrotingsvoorstel voor de uitvoering van het gehele project, desgewenst met de diverse alternatieven die er zijn op het gebied van inrichting, design en apparatuur.

3. Aan tafel

Het op maat advies, ontwerp en begrotingsvoorstel bespreken we met elkaar en de puntjes worden op de ‘i’ gezet. 

4. Projectplan en projectplanning

Er wordt een projectplan opgesteld alsmede de projectplanning. In de planning staat vermeld wie, wat wanneer gaat doen. In de praktijk betekent dit dat wij praktisch alle activiteiten van het (groot)keukenproject zullen uitvoeren en wij u veel werk uit handen nemen. 

5. Plaatsing en uitvoering

Bestellen van de benodigde apparatuur, realisatie van eventueel maatwerk alsmede de uitvoering en plaatsing zijn zaken waar u geen omkijken naar heeft. Vanzelfsprekend is er altijd tijd voor (informeel) overleg over de voortgang van het project.
Bij de oplevering wordt gezamenlijk de eindcontrole gedaan om er zeker van te zijn dat alles naar wens is uitgevoerd. Er wordt dan tevens een vervolgafspraak gemaakt voor een service controle.

6. Service en preventief en correctief onderhoud

Service en onderhoud is niet alleen van essentieel belang voor de levensduur van uw (groot) keukenapparatuur maar ook voor de continuïteit van uw grootkeuken en uw onderneming. De kans op stroringen en uitval door regelmatig preventief onderhoud wordt geminimaliseerd en u kunt zich focussen op de kerntaken!

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Zelf ervaren?