Uw klein- en grootkeukenapparauur van de beste kwaliteit

Merken

Door onze jarenlange ervaring in de branche weten we precies welke apparatuur u nodig heeft om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Bij Eissens Food Service Equipment kunt u rekenen op klein- en grootkeukenapparauur van degelijke kwaliteit. Daarom werken we met gerenommeerde merken als APS en Bartscher. Zo kunt u uw klanten met heerlijke, verse producten blijven verrassen, elke dag opnieuw.

APS

Inmiddels staat al de vierde generatie aan het roer van familiebedrijf Assheuer + Pott. APS biedt een groot assortiment productoplossingen voor alle toepassingen op het gebied van buffetten, catering, barartikelen en keukengerei. Het innovatieve APS is een belangrijke partner geworden voor veel gespecialiseerde horeca totaalleveranciers, waaronder Eissens FSE. Een mooi design in combinatie met perfecte functionaliteit, dat is waar APS voor staat.

Bartscher

Eén van de meest toonaangevende bedrijven in de gespecialiseerde keukenbranche is Bartscher. Het brede assortiment varieert van professionele klein- en grootkeukenapparauur, praktische keukenhulpen en innovatieve productoplossingen. Bij deze totaalaanbieder vindt u alle apparatuur die u nodig heeft om uw keuken zo efficiënt mogelijk in te richten. Een solide uitvoering, perfecte verwerking en ergonomie kunnen hierbij uiteraard niet ontbreken.

Logo Bartscher

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Wat kunnen we voor u betekenen?