Voor échte horeca professionals

Over ons

EISSENS FSE

Eissens Food Service Equipment, kortweg Eissens FSE of EFSE, staat als full service onderneming voor meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in grootkeukenapparatuur en horeca- en cateringbenodigdheden. Wij kennen de markt vanuit de praktijk, begrijpen de manier van werken en weten hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn.

Klanten kunnen rekenen op persoonlijke ondersteuning, betrouwbaar advies en uitstekende aftersales service. Korte communicatielijnen maken het mogelijk om vlot en flexibel in te spelen op alle vragen. Naast advies zorgen we vanuit Grootkeuken & Projecten ook voor het inmeten op locatie, het maken van (installatie)tekeningen, de montage en installatie van de grootkeuken en het preventief en correctief onderhoud.  

  • 25 jaar ervaring
  • Persoonlijke service
  • Betrouwbaar advies
  • Maatwerkoplossingen
  • Landelijk netwerk servicemonteurs
  • Ontzorging van A tot Z
Catalogus Grootkeukenapparatuur Eissens 2022

Eissens FSE Catalogus 2022

Eissens FSE biedt u een groot assortiment aan grootkeukenapparauur. Bekijk en bestel in onze webshop of download hieronder de complete catalogus 2022 en bijbehorende prijslijst. Toch nog vragen of wilt u graag eens met een adviseur praten? Kom gerust langs in onze showroom of maak een afspraak op locatie.

Grootkeukens & Projecten

Bestaat o.a. het projectmatig compleet inrichten van (nieuwe) grootkeukens en de levering van warmhoud-, koel-, vries-, kook- en bakapparatuur, heteluchtovens en combisteamers, vaatwasapparatuur, ventilatie, inductie, buffet en RVS apparatuur.

Tafelaankleding

Daarnaast hebben we de complete collecties van APS-Germany voor Buffet- en Presentatiematerialen en Stylepoint voor servies, glaswerk en bestek. 

Kleinkeukenapparatuur

Wij hebben een zeer compleet assortiment stekkerklare keukenapparatuur.

Logo's Leverancier Keukenmateriaal en apparatuur_0000_Casselin
Logo's Leverancier Keukenmateriaal en apparatuur_0001_aps-germany-buffet-tabletop-bar-logo-vector
Logo's Leverancier Keukenmateriaal en apparatuur_0002_lo_stylepoint_grey
Logo's Leverancier Keukenmateriaal en apparatuur_0003_ Eissens FSE

Totaalleverancier

Het moge duidelijk zijn; het inrichten van een horecakeuken is een vak apart. Zo vraagt een keuken voor een topkwaliteit restaurant een andere aanpak dan een leskeuken voor een onderwijsinstelling. Onze deskundige adviseurs kennen alle ins en outs over de markt en realiseren zo op basis van uw wensen een praktisch en duurzaam keukenplan. Naast horeca inrichtingen, helpen we u ook graag met het ontwikkelen van efficiënte inrichtingen voor sportkantines, bedrijfsrestaurants en horeca binnen de retail. Benieuwd wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten of neem direct contact met ons op.