Bij Eissens FSE vindt u een uitgebreid assortiment van diverse hoogwaardige horeca producten die aan de uiteenlopende behoeften van de branche voldoen. Of u nu op zoek bent naar professionele keukenapparatuur, innovatieve barbenodigdheden, stijlvolle tafeldecoratie of praktische schoonmaakoplossingen, Eissens FSE biedt een brede selectie producten van topkwaliteit. Het assortiment omvat horeca producten van gerenommeerde merken zoals Bartscher en APS Germany. Het is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de eisen van diverse horecaondernemingen, van intieme cafés tot grootschalige restaurants. Met aandacht voor functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek, streeft Eissens FSE ernaar om ondernemers in de horecasector te voorzien van de benodigde tools en apparatuur om hun bedrijf succesvol te runnen. Lees hier over onze uitgelichte horeca producten van dit moment:

Bordenverwarmers

Eissens FSE biedt hoogwaardige bordenverwarmers die onmisbaar zijn in elke professionele keuken. Ontworpen voor functionaliteit en efficiëntie, zorgen deze apparaten ervoor dat borden altijd op de juiste temperatuur zijn voor het serveren van gerechten. Met diverse capaciteiten en designs voldoen de bordenverwarmers aan de specifieke behoeften van verschillende horecaondernemingen, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Optimaliseer de presentatie van uw gerechten en verhoog de tevredenheid van uw gasten met onze bordenverwarmers.

Ijsblokjesmaker

Eissens FSE biedt geavanceerde ijsblokjesmakers die voldoen aan de eisen van diverse horecaondernemingen. Deze efficiënte apparaten zijn ontworpen voor zowel professionele keukens als bars en hotels. Met gebruiksvriendelijke bediening en duurzame constructies zorgen de ijsblokjesmakers van Eissens FSE voor een vlotte bedrijfsvoering en de mogelijkheid om gasten te voorzien van verfrissende drankjes met perfect gekoelde ijsblokjes. Kies voor onze kwalitatief goede ijsblokjesmakers om uw service naar een hoger niveau te tillen.

Eierkoker klein

Eissens FSE biedt compacte en efficiënte eierkokers die ideaal zijn voor diverse horecatoepassingen. De eierkoker klein is ontworpen met het oog op ruimtebesparing en is perfect geschikt voor kleinere keukens of lunchrooms. Ondanks het compacte formaat levert deze eierkoker nog steeds een goede prestatie en zorgt het voor perfect gekookte eieren in korte tijd. Met de eenvoudige bediening dragen onze eierkokers bij aan een vlotte werking en maken ze het gemakkelijk om op elk moment van de dag heerlijke, perfect gekookte eieren te serveren. Kies voor de kleinere eierkokers van Eissens FSE om functionaliteit en ruimte-efficiëntie te combineren in uw horecaonderneming.

Klein wafelijzer

Bij Eissens FSE vindt u een compacte, toch krachtige klein wafelijzer die ideaal is voor horecagelegenheden met beperkte ruimte. Deze wafelijzers bieden de perfecte oplossing voor het snel en gemakkelijk bereiden van heerlijke wafels. Ondanks het compacte formaat presteren deze wafelijzers uitstekend en zorgen ze voor wafels die gelijkmatig gebakken zijn met een heerlijke textuur. Onze wafelijzers dragen bij aan een vlotte bedrijfsvoering in uw horecaonderneming dankzij hun eenvoudige bediening. Voeg een vleugje zoetheid toe aan uw menu met de compacte en veelzijdige wafelijzers van Eissens FSE.

Frituurvetfilter

Bij Eissens FSE vindt u de frituurvetfilter die essentieel is voor het handhaven van een hoogwaardige keukenhygiëne. Deze filters zijn ontworpen om onzuiverheden en restdeeltjes uit het frituurvet te verwijderen, waardoor de levensduur van het vet wordt verlengd en de smaakkwaliteit van gefrituurde gerechten behouden blijft. Investeer in een professionele frituurvetfilter om de kwaliteit van uw gefrituurde gerechten te optimaliseren. Dit zal uiteindelijk ook bijdragen aan het verlagen van de operationele kosten, omdat het vervangen van het frituurvet minder vaak nodig is.