Bartscher

Bartscher apparatuur uit onze webshop

Specialist in horeca-apparatuur, ook van Bartscher

Bartscher is een van de grote merken, als het gaat om professioneel keukenapparatuur. Zij bieden verschillende keuken benodigdheden aan die geschikt zijn voor uw keuken. Bartscher is een bedrijf die opgericht is in 1876. Het hoofdkantoor zit gevestigd in Salzkotten en richt zich vooral op de Europese landen. Bartscher staat bekend om hun prijs-kwaliteitverhouding u kunt prachtig keukenapparatuur halen voor een goede prijs.

Eissens FSE beschikt over meer dan 25 jaar kennis en ervaring in klein- en grootkeukenapparauur en horeca- en cateringbenodigdheden. Wij kennen de markt door en door en snappen daardoor als geen ander hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En dat is dan ook precies waar ons veelzijdige en brede assortiment aan voldoet.

Enkele Bartscher apparatuur uit onze webshop

Onze adviseur denkt graag met u mee

Twijfelt u over de aanschaf van een van de producten van Bartscher of weet u niet zeker of deze wel zo geschikt is voor uw keuken? Of wilt u juist efficiënter te werk gaan met de producten? Onze specialisten voorzien u graag van een passend advies gericht op uw wensen en behoeften. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen  de eerste stappen naar een prachtige keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein

Onze adviseur denkt graag met u mee

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein