Horeca afwasmachine

Specialist in professionele horeca afwasmachines

Goede apparatuur is ontzettend belangrijk binnen de horeca, dat weet u als horecaondernemer als geen ander. Van essentieel belang is dan ook een professionele horeca afwasmachine. Het maakt niet uit of u een grote keuken runt of een kleiner café heeft, bij Eissens vindt u een passende afwasmachine die voldoet aan uw behoeften. Bovendien bent u met een afwasmachine van Eissens verzekerd van de beste kwaliteit. Shop nu uit ons breed assortiment van horeca afwasmachines.

Enkele horeca afwasmachines uit onze catalogus

Een breed assortiment van professionele horeca afwasmachines

Bij Eissens vindt u altijd een passende horeca afwasmachine. Omdat we weten dat een goede afwasmachine hét verschil kan maken in uw onderneming bieden wij een breed scala aan professionele horeca afwasmachines. Van grote tot kleine afwasmachines en van pannen- en gereedschapvaatwasser tot glazenspoelmachine. Niet alleen leveren wij de afwasmachines, ook kunt u bij ons terecht voor een aan- of afvoertafel of vaatwaskorven.

Het complete assortiment

U vindt niet alleen professionele afwasmachines bij ons, wij bieden ook vaatwasbenodigdheden en voor- en naspoel mogelijkheden. De horeca afwasmachines die wij bieden hebben een korte spoeltijd, sterke reinigingskracht en zijn zuinig. Beter voor het milieu en voor u. Onze voorlader vaatwassers zijn geschikt voor grotere voorwerpen zoals pannen. Bovendien zorgen de elektronische thermostop en de verticale pompzeef voor de beste resultaten bij dienbladen, bakplaten, snijplanken, GN-containers en natuurlijk potten en pannen.

Bij Eissens helpen we u graag bij het kiezen van de juiste horeca afwasmachine voor uw keuken, zodat u zeker weet dat u de beste afwasmachine hebt voor uw gerechten en uw bedrijf.

Uitstekende service en flexibiliteit

Van de levering van kwalitatief hoogwaarde horeca afwasmachines tot het bieden van uitstekende service en flexibiliteit, dat is waar we bij Eissens naar streven. Elke dag leveren wij klanten vaatwassers van de beste kwaliteit met een uitstekende service. Voordat u een keuze maakt voor een vaatwasser is het belangrijk om uw behoeften goed in kaart te brengen. Vragen die u zichzelf kunt stellen zijn welke materialen u het vaakst af moet wassen en hoe vaak u de afwasmachine nodig heeft. Omdat we bij Eissens begrijpen dat behoeften van ondernemers verschillen bieden we een ruime keuze aan horeca afwasmachines. Zo vindt u altijd een vaatwasser die bij uw wensen past. Kies voor kwaliteit, service en flexibiliteit, kies voor Eissens.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Altijd het beste advies op maat, dat is wat u bij Eissens Food Service Equipment kunt verwachten. Elke dag opnieuw staan onze specialisten klaar om hun kennis en kunde op het gebied van (groot)keukeninrichtingen met u te delen. Van het ontwerp tot aan de levering en het onderhoud, wij nemen het graag voor u uit handen. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

maurits Eissens-

Maurits Eissens

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein