Bent u toe aan een nieuwe kantine inrichting? Dan bent u bij Eissens FSE aan het juiste adres. Of het nu een inrichting is voor een schoolkantine, bedrijfskantine of sportkantine. Wij ondersteunen u graag met de juiste keukenapparatuur. Wist u dat een goed ingerichte kantine kan zorgen voor meer productiviteit en ontspanning bij medewerkers? Wanneer medewerkers op hun plek blijven zitten tijdens de lunch eten ze vaak veel sneller, genieten ze hier minder van en gaan ze ook sneller voor iets wat makkelijk te maken is. Een kantine zorgt ervoor dat medewerkers écht even pauze nemen, waardoor ze daarna meer ontspannen en productiever aan de slag kunnen. Bovendien biedt een goed ingerichte keuken in de kantine de mogelijkheid tot het aanbieden van verschillende gezonde maaltijden.

Waaruit bestaat de kantine inrichting?

Bij het inrichten van een kantine wordt vaak enkel gedacht aan het meubilair. Dit is het gedeelte dat medewerkers straks zien wanneer zij gebruik maken van de kantine. Hierbij kunt u denken aan:

  • Stoelen
  • Tafels
  • Statafels
  • Barkrukken
  • Speeltafels
  • Poefen
  • Banken
  • Ziteilanden

Wat vooral belangrijk is bij het uitkiezen van meubilair is dat het passend is voor het doel en dat het enigszins makkelijk schoon te maken is. Met passend voor het doel bedoelen we voornamelijk dat een poef minder passend is voor de medewerker die zijn lunch graag aan tafel wil eten, maar juist weer heel passend voor iemand die even moet wachten of een belletje wil plegen.

Bij Eissens FSE bieden we geen meubilair aan, maar hiervoor verwijzen we graag door naar MV Kantoor.

kantine inrichting

Keukenapparatuur

Een ander belangrijk onderdeel bij het inrichten van een kantine is dus de keukenapparatuur. Een keuken van een sport-, kantoor- of schoolkantine moet aan de eisen van de bezoekers voldoen. In sommige gevallen betekent dat de mogelijkheid tot het maken van een vette hap, of juist een gezonde maaltijd. Eissens FSE zorgt ervoor dat uw kantine voldoet aan al uw wensen én past bij de sfeer van de kantine. Natuurlijk houden we in onze ontwerpen ook altijd rekening met alle hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen.

Naast een complete inrichting is de routing van de inrichting ook belangrijk. Een efficiënte routing zorgt er namelijk voor dat klanten snel kunnen worden geholpen en in een drukke kantine is dat erg belangrijk.

Advies nodig?

Eissens FSE adviseert over en realiseert zowel groot- als kleinkeukens in de breedste zin. Dus zoekt u als ondernemer nog een complete kantine inrichting of bijvoorbeeld losse apparatuur? Dan kunnen wij u daar prima in begeleiden. Vrijblijvend aan de koffie? Laat het ons weten!

 

Related Posts