Horeca vaatwasser

Specialist in professionele horeca vaatwassers

Eissens beschikt over meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in klein- en grootkeukenapparauur en horeca- en cateringbenodigdheden. Wij snappen dan ook als geen ander hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En dat is dan ook precies waar ons veelzijdige en brede assortiment aan voldoet.

Specialist in professionele horeca vaatwassers

De stroom aan gebruikt bestek, borden, pannen en glazen met gemak de baas blijven? Met een kwalitatieve horeca vaatwasser van Eissens Food Service Equipment is het doen van de dagelijkse vaat geen enkel probleem. In onze online shop vindt u horeca vaatwassers van gerenommeerde A-merken als APS, CASSELIN, Bartscher en nog veel meer. Zo bent u altijd verzekerd van duurzame kwaliteit. Van kleine en grote afwasmachines tot complete oplossingen in de vorm van een doorschuivers en voorladers, bij ons vindt u de vaatwasser die bij uw horeca zaak past.

Eissens beschikt over meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in klein- en grootkeukenapparauur en horeca- en cateringbenodigdheden. Wij snappen dan ook als geen ander hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En dat is dan ook precies waar ons veelzijdige en brede assortiment aan voldoet.

Kies de horeca vaatwasser die bij uw onderneming past

Afwasmachines zijn cruciaal voor elke horeca onderneming. Er zijn diverse soorten vaatwassers met verschillende eigenschappen in allerlei prijsklassen. Logischerwijs bent u dan ook op zoek naar de vaatwasmachine die voldoet aan uw eisen.

Doorschuifvaatwasser

Voor grote horeca zaken is een doorschuifvaatwasser ideaal. Deze machines zijn namelijk gekoppeld aan de afvoertafel. De vaat wordt eerst gesorteerd en daarna voorgespoeld met een voorspoeldouche. De vaat wordt in daarvoor bestemde korven doorgeschoven in de machine en gewassen. Met een doorschuifvaatwasser kun je in hoog tempo de vaat doen.

Voorlader vaatwasser

Heeft uw horeca onderneming niet meer dan 50 zitplaatsen, waardoor u niet al te veel serviesdelen heeft? Dan is een voorlader vaatwasser een perfecte oplossing. Een voorlader vaatwasser scheelt veel ruimte in uw keuken en daardoor heeft u meer plaats voor andere apparatuur. Het personeel moet comfortabel de zware vaatwaskorven uit de machine kunnen tillen en daarom is het wel belangrijk dat de machine op een prettige werkhoogte staat geïnstalleerd.

Glazenspoelmachine

Als er iets niet kan in de horeca, dan is het wel vette vingers op een schoon glas. Een glazenspoelmachine is speciaal voor het in korte tijd reinigen van glazen. Met deze vaatwasmachine kunt u in enkele minuten veel glazen schoonmaken, wat u veel tijd scheelt. Omdat glaswerk erg gevoelig is, wast een glazenspoelmachine op een iets lagere temperatuur dan een normale horeca vaatwasser.

Gereedschap wasmachine

In horeca keukens wordt er ook veel gebruikgemaakt van verschillende gereedschappen, zoals snijmachines. Voor dit soort keukengereedschappen is een vaatwasser met grote invoerruimte nodig.

Vaatwaskorven en andere vaatwasbenodigdheden

Ook voor de meest uiteenlopende vaatwaskorven kunt u terecht bij Eissens FSE. Van bestek- en glazenkorven tot universele korven en dienbladkorven, u vindt het allemaal in onze webshop. De korven passen perfect in onze professionele vaatwasmachines en zo kunt u een continue grote stroom aan serviesgoed verwerken. Bovendien zijn er ook bestekbekers en -dragers verkrijgbaar die u in een universele vaatwaskorf kunt plaatsen en het bestek gesorteerd kunt reinigen. Niet alleen voor korven, maar ook voor spoelmachinereinigers, waterontharders en aansluitsets gaat u naar Eissens.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Twijfelt u over de aanschaf van een horeca vaatwasser omdat u niet zeker weet of deze geschikt is voor uw keuken? Of wilt u efficiënter te werk kunnen gaan? Onze specialisten voorzien u op basis van uw wensen en behoeften van een praktisch, duurzaam én passend advies. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein