Spoeltafel horeca

Spoeltafels voor horeca professionals

Bij Eissens weten we als geen ander dat goede apparatuur erg belangrijk is in een professionele keuken. Door ruim 20 jaar aan ervaring weten wij precies waar een horeca professional naar op zoek is. Een goede horeca spoeltafel hoort daar ook bij. Zowel in grote keukens als in kleine keukens is er een goede spoeltafel nodig. Horeca spoeltafels bevorderen de hygiëne in een keuken en zorgen voor een prettige werkomgeving. Bij Eissens vindt u een passende horeca spoeltafel voor iedere keuken. Naast meerdere opties bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit. Bovendien krijgt u op alle producten 1 jaar garantie. Shop nu een spoeltafel voor de horeca bij ons.

Ons aanbod horeca spoeltafels

Bij Eissens bieden wij voor elke situatie een horeca spoeltafel. Een spoeltafel kan in de horeca een groot verschil in hygiëne en efficiëntie bieden. Wij bieden een breed scala aan spoelmogelijkheden voor de horeca. Van kranen tot wasbakken en complete RVS spoelmeubels. Wij leveren niet alleen spoeltafels, maar ook vaatwasmachines en glansspoelmachines. Hierdoor kunt u snel en prettig in uw keuken aan de slag en aan de hoogste vorm van hygiëne blijven voldoen.

Duurzaam en hygiënisch 

Een horeca spoeltafel is een belangrijk onderdeel van de professionele keuken, waar ingrediënten en keukengerei kunnen worden schoongemaakt, gespoeld en voorbereid. Spoeltafels zijn meestal gemaakt van hoogwaardig RVS, dat zowel hygiënisch als duurzaam is. Een spoeltafel kan een losse bak zijn, maar kan ook een aangrenzend werkblad hebben. Op dit werkblad kan voedsel worden voorbereid, voordat het gewassen wordt of kan het gemakkelijk na het wassen worden afgedroogd.

Voordelen van een horeca spoeltafel

  1. Hygiëne: Veel horeca spoeltafels maken gebruik van roestvrij staal. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig te reinigen en bestand tegen schimmels en bacteriën. Dit zorgt voor een hygiënische omgeving in de keuken.
  2. Efficiëntie: Personeel is in staat om snel ingrediënten schoon te maken en voor te bereiden, wat van groot belang is in een drukke horecaomgeving. Een goede spoeltafel bevordert de workflow in de keuken.
  3. Waterbesparing: Vaak zijn moderne spoeltafels uitgerust met waterbesparende technologieën. Deze regelen de watertoevoer vaak automatisch, waardoor verspilling geminimaliseerd wordt.
  4. Duurzaamheid: Roestvrij staal gaat lang mee en is bestand tegen slijtage. Dit resulteert in een hoogwaardige kwaliteit RVS meubel met een lange levensduur. Een meubel van roestvrij staal is altijd een goede investering in uw professionele keuken.
  5. Esthetiek: Spoeltafels dragen naast hun functionaliteit ook bij een de uitstraling van een keuken. Het strakke en moderne ontwerp van roestvrijstalen spoeltafels past goed bij hedendaagse keukeninrichtingen.

Spoeltafel benodigdheden

Naast diverse horeca spoeltafels vindt u bij Eissens FSE ook meerdere spoelbenodigdheden. Denk daarbij aan waterontharders en aansluitingen. Waterontharders zorgen ervoor dat overtollige mineralen uit het water gefilterd worden. Bovendien gaan apparaten in een keuken langer mee als deze worden schoongemaakt met onthard water. Ook is er een kans dat de waterdruk in uw keuken verbeterd, waardoor er sneller en eenvoudiger afgewassen kan worden. U kunt voor al uw spoelbenodigdheden terecht bij Eissens.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Het beste advies op maat is wat u altijd bij Eissens kunt verwachten. Iedere dag staan onze specialisten klaar om hun kunde en kennis op het gebied van professionele keukeninrichtingen met u te delen. Van ontwerp tot aan de levering en het onderhoud, wij ontzorgen u graag volledig. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs en zet samen de stap naar uw nieuwe keuken!

maurits Eissens-

Maurits Eissens

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein