Horeca koffiemachine

Specialist in professionele horeca koffiemachines

Als horecaondernemer wilt u uw gasten uiteraard het lekkerste kopje koffie bieden. Een professionele horeca koffiemachine, koffiezetapparaat of espressomachine is dan ook een must. In de webshop van Eissens Food Service Equipment vindt u een ruim aanbod hoogwaardig kwalitatieve koffie apparatuur die gegarandeerd bij uw horeca zaak past.

Met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in klein- en grootkeukenapparauur en horeca- en cateringbenodigdheden, kennen wij de markt als geen ander. Wij begrijpen dan ook al te goed hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En dat is dan ook precies waar ons veelzijdige en brede assortiment aan voldoet.

Enkele horeca koffiemachines uit onze catalogus

Kies de horeca koffiemachine die bij uw onderneming past

Een goede kop koffie is de ideale kickstart voor de dag. Maar het zetten van die sensationele koffie kan op vele verschillende manieren. Er zijn dan ook diverse soorten koffiemachines te vinden in ons assortiment. Van espressomachines tot volautomatische koffie apparatuur, wij hebben de koffiemachine die voldoet aan uw wensen en behoeften.

Horeca espressomachine

Espressomachines zijn er in allerlei vormen en maten, met 1,2 of 3 pistons. Door de stijlvolle afwerking zijn de machines een echte toevoeging aan uw horecagelegenheid. De machines kunnen worden voorzien van verse bonen die worden gemalen en afgemeten en zo resulteren in een uniek kopje koffie.

Volautomatische koffiemachines

In restaurants en hotels zijn volautomatische koffiemachines ideaal. Er zijn veel mogelijkheden in functionaliteiten en morgen op ieder tijdstip van de dag voor een goede kop koffie om weer even op te laden. Bij deze machines maakt het niet uit of het gaat om een gewone koffie, een latte macchiato of cappuccino. Met één druk op de knop maakt u snel en eenvoudig waar uw klanten zin in hebben.

Snelfilter koffiemachines

Bij een snelfilter machine loopt de koffie door een filter heen en komt terecht in een grote kan. Deze kan direct geserveerd worden. Een thermoskan of warmhoudplaat zorgt ervoor dat de koffie aangenaam op temperatuur blijft voor langere tijd zodat de smaak niet verloren gaat.

Koffiepercolator

Een koffiepercolator is perfect om in korte tijd grotere hoeveelheden koffie te maken die direct wordt bewaard in de container van de percolator. Uitermate geschikt voor restaurants en hotels die op gezette tijden veel koffie tegelijk serveren, zoals het ontbijt, lunch, bij feesten of bij vergaderingen.

Professionele koffiemachines

Bij Eissens vindt u een breed scala aan professionele koffiezetapparaten voor de horeca. Of u nu een piston-koffiemachine, espressomachine, instant-koffiemachine of apparatuur voor handgezette koffie zoekt, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Dankzij onze samenwerking met het gerenommeerde merk Bartscher bieden wij alleen de beste kwaliteit koffiemachines aan. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte koffiemachine die past bij uw persoonlijke wensen, behoeften en budget. Naast koffiemachines hebben wij ook een breed scala aan heetwater-apparatuur, zodat u van meerdere warme dranken kunt genieten.

Het beste koffie advies

Wij staan bekend om onze uitstekende service en de beste kwaliteit. Wij streven ernaar om aan al uw wensen en behoeften te voldoen en denken graag met u mee. Heeft u vragen over onze koffiemachines of wilt u meer informatie over onze service? Neem dan gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Bij Eissens vinden wij het belangrijk om u de beste koffie-ervaring te bieden en daarom bieden wij alleen hoogwaardige koffiemachines aan. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van de perfecte horeca koffiemachine voor uw bedrijf.

Koffie benodigdheden

Naast diverse machines kunt u bij Eissens FSE ook terecht voor allerlei soorten koffie benodigdheden. U kunt hierbij denken aan koffiemolens voor versgemalen koffiebonen, melkopschuimers voor perfect opgeklopt melkschuim voor cappuccino’s en latte macchiato’s en melkkoelers om de melk op de juiste temperatuur te bewaren.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Twijfelt u over de aanschaf van een horeca koffiemachine omdat u niet zeker weet of deze geschikt is voor uw keuken? Of wilt u efficiënter te werk kunnen gaan? Onze specialisten voorzien u op basis van uw wensen en behoeften van een praktisch, duurzaam én passend advies. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein