Dark kitchen

Specialist in dark kitchen apparatuur

Dark kitchens worden ook wel ghost kitchens of cloud kitchens genoemd en winnen steeds meer aan bekendheid. Deze keuken zonder front of house is de oplossing voor klanten die graag willen dat een maaltijd vers voor hen wordt bereid, zonder dat ze hiervoor de deur uit hoeven.

Om gerechten neer te kunnen zetten waar u trots op bent is ondersteuning door de nieuwste technologie van belang. Bij Eissens Food Service Equipment profiteert u van een goede en efficiënte keukeninrichting in combinatie met de beste apparatuur.

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in dark kitchen apparatuur en horeca- en cateringbenodigheden kennen wij de markt vanuit de praktijk. Daardoor begrijpen wij hoe belangrijk kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En daar voldoet ons uitgebreide assortiment dan ook aan.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Twijfelt u over de aanschaf van een apparaat omdat u niet zeker weet of deze geschikt is voor uw keuken? Of wilt u efficiënter te werk kunnen gaan? Onze specialisten realiseren basis van uw wensen en behoeften een praktisch en duurzaam keukenplan, geheel op maat. Van het ontwerp tot aan de levering en het onderhoud, wij nemen het graag voor u uit handen. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

dark kitchen apparatuur specialist Bjorn

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein