Uw totaalleverancier in keukeninrichtingen en -apparatuur voor specials

Specials

Of het nu gaat om festivals, evenementen, markten, feesten en partijen, de mobiele keukens zijn niet meer weg te denken uit de food scene. Ze zijn immers in allerlei soorten en maten te vinden; van Mexicaanse foodtrucks en notenkramen tot verrijdbare ijskarren en koffiefietsen. Met deze horeca specials vormt u gegarandeerd het culinaire middelpunt van elk event. Efficiëntie speelt hierbij een belangrijke rol. Want of u nu moet koelen, bakken, grillen, frituren of blenden, uw medewerkers en u moeten zonder problemen de grote klantenstroom kunnen bedienen. Bij Eissens FSE vindt u een breed assortiment professionele horeca apparatuur in compact formaat. Bij ons kunt u terecht voor persoonlijk advies en een keukeninrichting die zowel fraai als efficiënt is.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Speciale keukeninrichtingen

Het zo efficiënt mogelijk inrichten van een foodtruck of verkoopwagen vereist de juiste kennis en kunde. Samenwerken met een partner als Eissens kan hierin uitkomst bieden. Wij houden ons al jarenlang bezig met het ontwerpen van diverse soorten keukens, waaronder ook horeca specials. De inrichting is tenslotte anders dan het inrichten van een ‘vaste’ vestiging, gezien er rekening gehouden moet worden met de beschikbare ruimte. Bovendien is het belangrijk dat u uw klanten binnen enkele minuten kunt bedienen. Efficiëntie voert dan ook de boventoon. Op basis van uw ideeën creëren wij een ontwerp dat naadloos aansluit op uw onderneming.

Eissens fse leverancier van specials

Foodtrucks

Eissens fse leverancier van foodtruck apparatuur

Verkoop-/Marktwagens

Eissens fse leverancier van verkoop marktwagens

Containers

Eissens fse leverancier aan containers

Uitgebreid assortiment

Frites en snacks, sappen, ijs, grill- en wokgerechten, pizza en pasta; wat voor producten u ook verkoopt, bij Eissens FSE bestelt u eenvoudig alle apparatuur die u nodig heeft.

In ons assortiment vindt u instapklare apparatuur die u eenvoudig kunt bedienen. We streven niet voor niets naar een hoog gebruiksgemak. Wilt u ook de plaatsing en installering door ons laten doen? Dat kan! Doordat we samenwerken met een landelijk dekkend netwerk van ruim 30 vakkundige servicemonteurs, is er altijd technische hulp bij u in de buurt wanneer nodig. Bovendien hoeft u op deze manier ook niet te schakelen tussen meerdere partijen. Daarnaast zijn onze monteurs ook beschikbaar voor (preventief) onderhoud aan uw apparatuur.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE partner voor specials

Uw ideale partner

Hoe kan ik mijn keuken slimmer inrichten? En welke apparatuur kan ik het beste gebruiken voor de producten die ik wil verkopen? Op deze vragen en meer voorzien wij graag van een passend antwoord. Kiest u voor Eissens Food Service Equipment, dan kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning, betrouwbaar advies en kwalitatieve service. Tel daar onze 25 jaar ervaring bij op en u heeft uw ideale partner in horeca apparatuur gevonden. Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Bekijk de door ons gerealiseerde projecten en krijg een impressie van de diverse mogelijkheden!