Specialist in horeca apparatuur voor verkoop-/marktwagens

Verkoop-/Marktwagens

Verkoop- en marktwagens zijn er in allerlei verschillende soorten. Of u nu zuivel, vlees, vis, groente en fruit of andere producten verkoopt, de apparatuur speelt een grote rol. U wilt uw producten immers zo lang mogelijk vers kunnen houden. Bovendien wilt u uw waren zo fraai displayen. Zeker op markten koopt men immers vooral met hun ogen. Bij Eissens FSE denken we graag met u mee over welke apparatuur het beste bij uw onderneming past. Wilt u ook persoonlijk advies? Neem contact op met een van onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Moet u uw producten de hele dag door koelen? Of wilt u uw klanten bedienen met verse bereidingen? Van koelen en opwarmen tot grillen en frituren, in onze webshop bestelt u eenvoudig de machines die het beste bij de verkoop van uw producten passen.

Werktafels

Ovens, steamers en magnetrons (95)

Koelvitrines en Wandkoelingen (39)

Ijsblokjesmachines

Groentesnijmachines

Grillen

Gehaktmolens

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Uw ideale partner

Welke apparatuur is het meest geschikt voor intensieve verkoopdagen? Wat voor machines zijn het eenvoudigst te gebruiken? En wat is de meest efficiënte indeling voor mijn verkoop- of marktwagen? Al deze vragen en meer helpen wij u graag beantwoorden. Bij ons bent u verzekerd van betrouwbaar advies, kwalitatieve service en persoonlijke ondersteuning. Tel daar onze 25 jaar kennis en kunde in de branche bij op en u heeft uw partner in klein- en grootapparatuur en innovatieve keukenoplossingen voor de horeca gevonden. Wilt u een impressie van wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk de door ons gerealiseerde projecten en laat u inspireren door alles wat mogelijk is!