Totaalleverancier voor supermarktkeukens

Supermarkten

Uw klanten een totaalbeleving bieden; steeds meer supermarkten kiezen voor dat extra stukje beleving in de vorm van een aantrekkelijke, open bereidingskeuken. Van vers belegde broodjes en pizza’s tot kant-en-klaarmaaltijden en salades, de focus komt steeds meer te liggen op de verkoop van verse producten. Horeca zorgt immers voor leven in uw zaak. Hierbij is het niet alleen belangrijk dat het fraai oogt, maar ook dat de inrichting goed werkbaar is. Wat voor bereidingen u ook aanbiedt, Eissens FSE heeft een uitgebreid assortiment met keukenapparatuur voor uw supermarkt. Wij gaan graag met u in gesprek en realiseren een keukeninrichting op maat.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Wilt u dat extra stukje beleving bieden, dan is het belangrijk dat u beschikt over hoogwaardige apparatuur. Hoe u uw bereidingskeuken ook wilt vormgeven, in onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft. Van grills en ovens tot werktafels en koelvitrines, bestel het allemaal eenvoudig in onze webshop.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor supermarkten

Uw ideale partner

Uiteraard wilt u dat uw medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen werken. U heeft er dan ook baat bij dat de apparatuur duurzaam en eenvoudig te reinigen is. Bovendien moeten de machines tegen een stootje kunnen, ze worden immers elke dag intensief gebruikt. Bij Eissens Food Service Equipment kunt u terecht voor klein- en grootkeukenapparauur en innovatieve keukenoplossingen. Persoonlijke ondersteuning, betrouwbaar advies en kwalitatieve service staan bij ons hoog in het vaandel. Tel daar onze 25 jaar kennis en ervaring in horeca apparatuur bij op en u heeft uw ideale partner gevonden. Bent u benieuwd wat wij voor uw supermarkt kunnen betekenen? Bekijk dan vooral de projecten die we al gerealiseerd hebben en laat u inspireren door de diverse mogelijkheden!