Uw specialist in apparatuur voor uw vishandel

Vishandel

Tegenwoordig is een vishandel veel meer dan alleen een winkel waar u uw vis koopt. In plaats daarvan heeft het plaatsgemaakt voor een zaak met diverse delicatessen uit de zee, waarbij in sommige winkels een combinatie wordt gemaakt met een eigen restaurant. De vitrines liggen uiteraard vol met verse vis, schaal- en schelpdieren, maar inmiddels ook met zelfgemaakte salades en gourmet/barbecue schotels. Voor het maken en displayen van al deze lekkernijen is apparatuur met een hoge kwaliteit nodig.

Al jaren adviseren wij als vakspecialist diverse branches, waaronder speciaalzaken, in keukenapparatuur en -inrichtingen. Kiest u voor Eissens FSE, dan bent u verzekerd van een werkbare keuken conform de HACCP en Arbowet. U vindt bij ons niet alleen de apparatuur die u nodig heeft, maar tegen een scherp tarief komen we deze ook nog bij u installeren. Wilt u ook persoonlijk advies van een professional? Neem dan contact met ons op.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Wat alle speciaalzaken met elkaar gemeen hebben? Passie en hart voor het product wat zij verkopen. Hiervoor neemt u natuurlijk enkel genoegen met het beste van het beste, om zo de kwaliteit de waarborgen die uw klanten van u gewend zijn. Met de apparatuur van Eissens FSE kan dat. Of u nu op zoek bent naar betrouwbare koel- en vriesapparatuur, vitrines van hoge kwaliteit, bakwand of diverse soorten friteuses, u vindt alles wat u nodig hebt in onze webshop.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE partner voor vishandels

Uw ideale partner

Hoe maak ik mijn keuken zo werkbaar mogelijk? En welke vitrine is het meest geschikt om mijn producten zo aantrekkelijk mogelijk te displayen? Wij weten precies wat van belang is voor u en uw onderneming, voor nu maar ook voor de langere termijn. Wij zijn dan ook niet voor niets de ideale partner in horeca apparatuur voor klein- en grootkeuken apparatuur. Bekijk ons gehele assortiment en laat u inspireren!