Uw specialist in slagerijbenodigdheden

Slager

Vandaag de dag heeft de traditionele slager een transformatie ondergaan naar een ware delicatessenzaak. Waar het assortiment veelal bestond uit de beste stukken vlees, gedroogde worsten en diverse soorten vleeswaren, liggen de vitrines nu ook vol met zelfgemaakte salades, verse kant-en-klare maaltijden en hapjesschalen. Afhankelijk van wat u verkoopt of wilt gaan verkopen, is keuken- en slagerstoestellen van hoog niveau vereist.

Bent u op zoek naar een vakspecialist met ervaring in keukenapparatuur en -inrichtingen voor diverse branches, waaronder speciaalzaken, dan bent u bij Eissens FSE aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en zorgen voor een werkbare keuken conform de HACCP en Arbowet. Benieuwd wat wij voor uw slagerij kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze professionals.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Apparatuur van hoogwaardige kwaliteit is niet alleen belangrijk omdat u met kwetsbare, ambachtelijke producten werkt, maar ook omdat u de slagerstoestellen dagelijks intensief gebruikt en deze worden blootgesteld aan bacteriën. U doet er dan ook goed aan om te kiezen voor materialen die eenvoudig zijn te reinigen en voldoen aan de bestaande kwaliteitseisen. Al deze producten, van grills tot koeltoonbanken en presentatiematerialen, kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE partner voor slagers

Uw ideale partner

Wat is de ideale routing voor mijn keuken? En welke apparatuur is het meest geschikt voor de diensten die ik lever? Bij Eissens Food Service Equipment snappen we wat belangrijk is voor u en uw onderneming, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst. Met onze jarenlange ervaring in horeca apparatuur voor klein- en grootkeuken vindt u in ons de ideale partner voor uw project. Bekijk ons gehele assortiment en laat u inspireren!