Uw totaalleverancier voor essentiële polier benodigdheden

Poelier

Poeliers staan erom bekend dat zij zelf een keuze maken in eigen aanbod. De variëteit aan producten wordt steeds groter. Zo bestaat de vitrine niet meer alleen uit diverse soorten wild, maar ook uit zelfgemaakte salades, verse kant-en-klaar maaltijden en hapjes voor de borrel. Een grote koeltoonbank waarin al deze verse producten tentoongesteld kunnen worden mag dan ook zeker niet missen. Maar vergeet ook vooral de rotisserie die met zijn heerlijke geur hongerige klanten de winkel in krijgt niet.

Bij Eissens FSE, vakspecialist in keukenapparatuur en -inrichtingen voor diverse branches, helpen we u graag bij de keuze van de juiste apparatuur voor uw speciaalzaak. Naast persoonlijk advies kunt u bij ons – indien wenselijk – ook terecht voor de plaatsing van uw apparatuur conform de HACCP en Arbowet. Op deze manier hoeft u niet te schakelen tussen verschillende partijen. Bent u benieuwd wat wij voor uw speciaalzaak kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze adviseurs.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Kenmerkend van een poelier is dat alle producten vers en met passie worden bereid. Hierbij zijn een schone keuken en zichtbare, grote grill onmisbaar. Bovendien is een polier dé plek voor een speciaal stukje kip, gevogelte of ander wild dat nergens anders te verkrijgen is. De bereidingsapparatuur speelt dan ook een belangrijke rol. Van grills en combisteamers tot koelvitrines en koelcellen, u kunt het allemaal eenvoudig bestellen in onze webshop.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor poeliers

Uw ideale partner

Eissens FSE is uw ideale partner in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens. Wij weten namelijk precies wat uw onderneming nodig heeft, niet alleen nu maar ook in de toekomst. Zo is een schone, vrijwel steriele keuken van groot belang en moet de apparatuur eenvoudig en snel schoon te maken zijn. Hierin voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Bekijk het volledige assortiment van onze webshop en laat u inspireren!