Uw specialist in patisserie benodigdheden

Patisserie

Uiteraard wilt u uw klanten verleiden met een aantrekkelijke vitrine vol ambachtelijke gebakjes, oogstrelende taarten en luxe bonbons. Het maken van patisserie is een vak apart wat vraagt om apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Er wordt immers dagelijks intensief gebruikgemaakt van de apparaten. Ook de inrichting van uw winkel speelt een belangrijke rol. Zo draagt de sfeer en oog voor detail bij aan uw verhaal en expertise.

Eissens FSE is er voor alle horeca professionals. Wij zijn een echte vakspecialist met ervaring in keukeninrichtingen en -apparatuur voor diverse branches, waaronder speciaalzaken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor persoonlijk advies, maar – indien gewenst – ook voor het plaatsen van de geleverde apparatuur conform de HACCP en Arbowet. Op deze manier hoeft u niet te schakelen tussen meerdere partijen. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze experts.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Gebaksvitrines, taartplateaus, bakplaten, ovens, en deegkneders, in onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment patisserie benodigdheden. Zo kunt u de kwaliteit leveren die uw klanten van u gewend zijn.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor patisserie

Uw ideale partner

In welke vitrine komen uw producten het meest tot hun recht? En hoe draagt de inrichting van uw winkel bij aan de sfeer die u wilt uitdragen? Bij Eissens Food Service Equipment weten we precies wat uw onderneming nodig heeft, nu en in de toekomst. Met onze ervaring in de branche zijn wij de ideale partner in horeca apparatuur voor groot- en kleinkeukens. Laat u online inspireren en bekijk het volledige assortiment in onze webshop!