Uw totaalleverancier in kaasmachines

Kaas

Een uitgelezen kaasassortiment, vers gebrande noten, fijne wijnen en heerlijke delicatessen voor bij de borrel; met de juiste apparatuur realiseert u een mooie kaaswinkel waar de echte levensgenieter zijn hart kan ophalen. Om hoogstaande kwaliteit te kunnen leveren die men van uw speciaalzaak verwacht, speelt niet alleen de apparatuur maar ook de inrichting van uw winkel een belangrijke rol.

Eissens FSE is dé vakspecialist in keukenapparatuur en -inrichtingen voor diverse branches, waaronder speciaalzaken. Wij denken graag met u mee en realiseren zo een keuken die perfect aansluit bij uw persoonlijke behoeften. Indien gewenst kunnen we tegen een scherp tarief ook zorgen voor de plaatsing van uw apparatuur conform de HACCP en Arbowet. Het is dus niet nodig om tussen verschillende partijen te schakelen. Wilt u meer informatie over wat wij voor uw kaaswinkel kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze adviseurs.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Bij Eissens FSE vindt u alle moderne apparatuur die u nodig heeft voor uw kaas-, zuivel- of delicatessenwinkel. Van grote koelvitrines voor het displays van al uw verschillende mooie kazen tot vacumeermachines, het is allen eenvoudig te bestellen in onze webshop.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor kaaswinkels

Uw ideale partner

Bent u op zoek naar de ideale partner in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens? Eissens FSE weet exact wat uw speciaalzaak nodig heeft. Niet alleen voor nu, maar ook voor de lange termijn. Of u nu vragen heeft over de benodigde apparatuur of de inrichting van uw keuken, wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Bekijk het volledige assortiment van onze webshop en laat u inspireren!