De totaalleverancier voor AGF speciaalzaken

Groenteboer

Als groenteboer wilt u net dat beetje extra bieden. Men neemt immers de moeite om naar uw speciaalzaak te gaan in plaats van dagelijks hun groenten en fruit bij de supermarkt te kopen. Zo verkoopt u niet alleen diverse soorten groenten en fruit, maar verkoopt u ook een verhaal en een beleving. Een aantrekkelijke en bovenal praktische winkelinrichting is hierbij onmisbaar. En niet te vergeten gebruiksvriendelijke, kwalitatieve sinaasappelpersen en blenders voor uw verse, zelfgemaakte sappen en smoothies.

Bij Eissens FSE kunt u terecht voor professionele keukenapparatuur en -inrichten die voldoen aan uw wensen én past bij uw speciaalzaak. Wij voorzien u hierin van persoonlijk advies en maatwerk. Wanneer wenselijk realiseren wij voor u ook de plaatsing van de apparatuur conform de HACCP en Arbowet. Zo hoeft u niet te schakelen tussen verschillende partijen. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze adviseurs.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Als vakspecialist in apparatuur voor AGF speciaalzaken hebben we alles wat u nodig heeft. Van citruspersen en groentesnijmachines tot sapcentrifuges en blenders. Maakt u van uw verse producten kant-en-klare maaltijden? Onze webshop bevat apparatuur voor zowel de warme en koude keuken. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor groenteboeren

Uw ideale partner

Bij Eissens Food Service Equipment kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment horeca apparatuur voor groot- en kleinkeukens. Met 25 jaar kennis en ervaring kennen wij de markt vanuit de praktijk. We weten dan ook precies wat uw onderneming nodig heeft, niet alleen nu maar ook voor de toekomst. Zo zijn kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak belangrijke pijlers, wat voor onderneming u ook heeft. Vragen over welke apparatuur het beste bij uw zaak past of welke inrichting het meest werkbaar is? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Bekijk voor meer inspiratie het volledige assortiment van onze webshop.