Uw specialist in bakkerijmachines en apparatuur

Bakker

Als bakkerij streeft u natuurlijk naar perfect vers gebakken brood, altijd. Dat vraagt om apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Met deze apparatuur kunt u niet alleen zonder problemen de kwaliteit van uw luxe bakproducten optimaal houden, maar draagt u ook bij aan de werkbaarheid van uw keuken. De materialen worden immers elke dag opnieuw intensief gebruikt, dus is het belangrijk dat ze hiertegen kunnen.

Eissens FSE is een echte vakspecialist met jarenlange ervaring in keukenapparatuur en -inrichtingen voor verschillende branches, zo ook voor speciaalzaken. Bij ons kunt u terecht voor persoonlijk advies. Indien wenselijk verzorgen wij ook de plaatsing van de apparatuur conform de HACCP en Arbowet. Zo hoeft u niet te schakelen tussen verschillende partijen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor de bakker

Uw ideale partner

Bij welk type koelapparatuur kan ik de luchtvochtigheid naar wens instellen? En hoe maak ik de indeling van de keuken zo logisch mogelijk? Eissens FSE weet exact wat uw onderneming nodig heeft, nu maar ook voor de toekomst. Wij dan ook de ideale partner in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens. Bekijk ons gehele assortiment en laat u inspireren!

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Deegkneders, koelapparatuur, gebaksvitrines, planeetmengers en ovens, wat uw keuken ook nodig heeft, in de webshop van Eissens FSE vindt u alle bakkerijmachines en apparatuur die uw keuken nodig heeft. Op deze manier kunt u uw klanten de kwaliteit geven die ze van u gewend zijn.