Specialist in keukens van slagerij tot patisserie

Speciaalzaken

Een compleet restaurant in een tuincentrum of een fraai ingerichte bereidingskeuken in een notenspeciaalzaak. Bakken, braden, stomen, stoven, smoren: er wordt tegenwoordig volop bereid in de retail. Niet zo gek, horeca brengt immers beleving in uw zaak. Naast deze beleving voor klanten, speelt efficiëntie voor de medewerkers natuurlijk ook een grote rol.

Of het nu gaat om bereidingen in uw patisserie of het koelen in uw vishandel, het team van Eissens FSE staat voor u klaar bij het realiseren van een keuken die bij u past. Bovendien kunt u – indien gewenst – tegen een scherp tarief de apparatuur laten plaatsen en installeren conform de HACCP en Arbowet. U hoeft hierdoor niet te schakelen tussen meerdere partijen. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten en wij voorzien u graag van een keukeninrichting die zowel praktisch als efficiënt is.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Kwalitatief hoogwaardige apparatuur voor uw speciaalzaak

Als het op de koel- en bereidingsapparatuur in uw vers-speciaalzaak aankomt, hebben wij het in huis! Van koelvitrines, saladières, koelwerkbanken en gebaksvitrines tot ovens, u bestelt de apparatuur eenvoudig in onze webshop. Wilt u de apparatuur ingebouwd hebben in een toonbank of voldoen uw wensen niet aan de standaard? Dan zorgen wij voor een maatwerk oplossing!

Eissens leverancier voor speciaalzaken

Slager

Eissens fse leverancier voor slagers

Vishandel

Eissens-leverancier-voor-vishandels

Groenteboer

Eissens leverancier voor groenteboeren

Bakker

Eissens fse leverancier voor bakkers

Pattiserie

Eissens fse leverancier voor patisserie

Kaas

Eissens fse leverancier voor kaaswinkels

Poelier

Eissens fse leverancier voor poelier

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE partner voor speciaalzaken

Uw ideale partner

Logischerwijs wilt u zo efficiënt mogelijk werken. Uw apparatuur moet dan ook duurzaam, easy to clean en van hoogwaardig materiaal zijn. Eissens Food Service Equipment biedt kwaliteitsproducten en innovatieve keukenoplossingen. Hierbij kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning, betrouwbaar advies en kwalitatieve service. Met onze 25 jaar aan kennis en ervaring in horeca apparatuur voor wel klein- als grootkeuken zijn wij de ideale partner voor uw project. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje bij onze gerealiseerde projecten en laat u inspireren door de vele mogelijkheden!