Totaalleverancier in apparatuur voor foodtrucks

Foodtrucks

Frites en snacks, soepen, ijs en pannenkoeken; evenementen, festivals en partijen zijn niet compleet zonder lekker eten. En zie daar de opmars van de foodtrucks. Ideaal, gezien u zo overal kunt aansluiten, wat de gelegenheid ook is. Naast een fraai ogende kar, is de inrichting minstens zo belangrijk. U moet immers rekening houden met de beperkt beschikbare ruimte. Want hoe kunt u op een relatief klein oppervlak uw producten zo bereiden dat u uw klanten binnen enkele minuten kunt bedienen? Bij Eissens FSE voorzien we u graag van persoonlijk advies. Bovendien beschikken we over een ruim assortiment horeca apparatuur in compact formaat, zodat u voldoende keus hebt om uw mobiele keuken tot een succes te maken.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Heeft u een mobiele keuken, dan moet u kunnen vertrouwen op kwaliteit. Door de beperkte ruimte heeft u immers geen mogelijkheid om terug te vallen op reserve apparatuur. Welke specialiteiten u ook verkoopt, in onze webshop bestelt u apparatuur die zeer geschikt zijn voor intensief gebruik.

Werktafels

Ovens, steamers en magnetrons (95)

Koelvitrines en Wandkoelingen (39)

Ijsblokjesmachines

Groentesnijmachines

Grillen

Gehaktmolens

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor foodtrucks

Uw ideale partner

Apparatuur waar efficiency én gebruiksgemak de boventoon voert, dat is wat u nodig heeft om uw rijdende keuken om te toveren tot het culinaire middelpunt van elk evenement. U heeft dan ook het meest aan duurzame apparaten die eenvoudig te reinigen zijn. Daarnaast moeten de machines bestand zijn tegen een stootje. Eissens Food Service Equipment is dé partner in innovatieve keukenoplossingen en horeca klein- en grootapparatuur. Werkt u met ons samen, dan kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning, kwalitatieve service en betrouwbaar advies. Wilt u weten wat wij voor uw foodtruck kunnen betekenen? Scroll eens door onze gerealiseerde producten en laat u inspireren door de mogelijkheden!