Totaalleverancier voor de detailhandel

Detailhandel

Van warenhuizen tot tuincentra, steeds meer detailhandelaren willen het bezoek van hun klanten extra bijzonder maken. Detailhandel, dienstverlening en horeca zijn dan ook steeds vaker onder één dak te vinden. Naar het tuincentrum is immers niet compleet zonder een uitgebreide lunch bestaande uit verse – en soms zelfs lokale – producten. De tijd van alleen naar de winkel gaan om het broodnodige te kopen is voorbij, het is voor velen nu een heus dagje uit! Om het voor uw klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken om langer in uw onderneming te verblijven, bent u gebaat bij een fraaie productuitstalling en praktische keukenapparatuur. Bij Eissens FSE vindt u alles wat u nodig heeft. Vraag naar de mogelijkheden voor een keukeninrichting op maat.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Wilt u ook een compleet dagje uit bieden? Keukenapparatuur van hoogwaardige kwaliteit kan hierbij niet ontbreken. Welke producten u ook wilt aanbieden, in onze webshop kunt u eenvoudig de apparatuur bestellen die u nodig heeft.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor detailhandel

Uw ideale partner

Is horeca niet uw corebusiness, maar wilt u dit wel betrekken bij uw onderneming? Zonder de juiste ervaring is het inrichten van een praktische, werkbare keuken een flinke klus. Naast klein- en grootkeukenapparauur, kunt u bij Eissens Food Service Equipment ook terecht voor innovatieve keukenoplossingen. Eissens FSE staat voor persoonlijke ondersteuning , betrouwbaar advies en kwalitatieve service. Met onze 25 jaar ervaring in horeca apparatuur zijn wij de ideale partner voor u. Benieuwd geworden wat wij voor uw zaak kunnen betekenen? Neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden!