Specialist in horeca apparatuur voor food containers

Container

Een food container is overal inzetbaar dankzij de mobiliteit. Daardoor zijn ze ideaal om in te schakelen gedurende piek-of seizoensdrukte, zoals een strandtent in de zomermaanden, extra capaciteit op een vakantiepark of de verkoop van etenswaren op festivals en andere evenementen. Met welk eetconcept u zich ook bezighoudt, u bent het meest gebaat bij praktische keukenapparatuur, een efficiënte indeling en een aantrekkelijke productuitstalling. Eissens FSE biedt u alles wat uw nodig heeft. Neem contact op met een van onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden voor een keukeninrichting op maat.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Ook zonder probleem de drukke klantenstroom aankunnen? Dat gaat natuurlijk het best met keukenapparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Friteuses, combisteamers, grills en kookpannen, u kunt het allemaal eenvoudig bestellen in onze webshop.

Werktafels

Ovens, steamers en magnetrons (95)

Koelvitrines en Wandkoelingen (39)

Ijsblokjesmachines

Groentesnijmachines

Grillen

Gehaktmolens

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor containers

Uw ideale partner

Ook al is horeca uw corebusiness, het inrichten van een efficiënte en professionele keuken kan een uitdaging vormen. Gelukkig kunt u bij Eissens Food Service Equipment naast klein- en grootkeukenapparatuur ook terecht voor innovatieve keukenoplossingen. Met onze 25 jaar ervaring in horeca apparatuur zijn wij de ideale partner. Bij ons bent u dan ook verzekerd van kwalitatieve service, persoonlijke ondersteuning en betrouwbaar advies. Wilt u weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Bekijk de door ons gerealiseerde producten en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.