Uw totaalleverancier in keukeninrichtingen voor de retail

Retail

Een compleet restaurant in een tuincentrum of een fraai ingerichte bereidingskeuken in een notenspeciaalzaak. Bakken, braden, stomen, stoven, smoren: er wordt tegenwoordig volop bereid in de retail. Niet zo gek, horeca brengt immers beleving in uw zaak. Naast deze beleving voor klanten, speelt efficiëntie voor de medewerkers natuurlijk ook een grote rol. Want of het nu gaat om bereidingen in uw patisserie of het koelen in uw vishandel, bij Eissens FSE vindt u een uitgebreid assortiment apparatuur voor de retailer. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en ontwerpen voor u een keukeninrichting die zowel praktisch als efficiënt is. 

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Keukeninrichting voor winkels

Het inrichten van een professionele keuken, daar is de juiste kennis en kunde voor nodig. Is horeca niet uw core business? Samenwerken met een partner als Eissens FSE is een uitkomst. Wij hebben jarenlang ervaring in het ontwerpen en inrichten van keukens, waaronder die voor retailers. Naast het bieden van een beleving wilt u uw klanten natuurlijk binnen enkele minuten kunnen bedienen. Wij realiseren keukens waarin uw werknemers snel de weg weten te vinden en waar efficiëntie de boventoon voert. Daarnaast adviseren wij in de presentatie van uw etenswaren, waardoor uw uitgiftebalie er fraai en smakelijk uitziet. Op basis van uw wensen creëren we een ontwerp conform de meest recente wet- en regelgeving en die naadloos aansluit op uw onderneming. 

Supermarkten

Eissens fse leverancier voor supermarktkeukens

Detailhandel

Eissens fse leverancier aan detailhandelwinkels

Speciaalzaken

Eissens fse leverancier aan speciaalzaak

Uitgebreid assortiment

Bij Eissens FSE kunt u niet alleen terecht voor advies en inspiratie, maar ook voor een breed assortiment horeca apparatuur. Stoomers, friteuses, koelingen, afzuigers: vind alle apparatuur die u nodig heeft in onze webshop. 

Kiest u voor Eissens, dan weet u zeker dat uw keuken wordt uitgerust met instapklare apparatuur die eenvoudig te bedienen is. Een hoog gebruiksgemak, dat is waar wij naar streven. Tegen scherpe tarieven kunnen wij ook de plaatsing en installering van uw keuken realiseren. Wij werken samen met een landelijk netwerk van ruim 30 deskundige servicemonteurs. Hierdoor is er altijd technische hulp bij u in de buurt en hoeft u niet te schakelen tussen verschillende partijen. Naast het plaatsen en installeren, kunt u onze monteurs ook inschakelen voor (preventief) onderhoud aan uw apparatuur. Zo hebben we service en onderhoud goed geregeld. 

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE partner voor retail

Uw ideale partner

Uw klanten willen steeds meer; zij willen beleving wanneer zij gaan winkelen. Door een horecagelegenheid toe te voegen aan uw onderneming vergroot u de klanttevredenheid. Bovendien verleidt u zo klanten om langer in uw winkel te verblijven. Hiervoor kunt u terecht bij Eissens Food Service Equipment. Wij hebben 25 jaar kennis en ervaring in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning, betrouwbaar advies en kwalitatieve service. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bekijk onze gerealiseerde projecten en krijgt een impressie van de vele mogelijkheden!