Uw totaalleverancier voor restaurantkeukens

Restaurants

Een professionele restaurantkeuken inrichten vraagt om een deskundige aanpak. Bij de inrichting van deze keuken, komen er als ondernemer veel dingen op u af. U kunt hierbij onder andere denken aan de juiste apparatuur keuze en een efficiënte indeling . Bij Eissens FSE bieden we u een efficiënte inrichting in combinatie met de beste apparatuur voorzien van de nieuwste technologie. Wij helpen u graag met het ontwerpen en realiseren van uw nieuwe restaurantkeuken.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Complete restaurant inrichting

Wij begrijpen als geen ander dat een efficiënte keukeninrichting een must is in restaurants. Zo heeft de keuken onder andere een hoge capaciteit nodig. De keuken wordt immers dag in dag uit intensief gebruikt. Niet alleen voor lunch en diner, maar ook voor hapjes, snacks of misschien wel ontbijt. Daarnaast wil het oog ook wat. Open keukens worden steeds belangrijker. Hierdoor kunnen uw gasten naast de heerlijke gerechten ook genieten van een complete ervaring. We ontwerpen samen met u een keuken met de hoogste kwaliteit apparatuur. Optimale bedrijfszekerheid, maximale efficiency en tevreden gasten.

Horeca Leverancier voor restaurants Eissens FSE

Uitgebreid assortiment

We kunnen ons goed voorstellen dat het kiezen van de juiste apparatuur een echte uitdaging kan zijn door de grote hoeveelheid mogelijkheden. Wat uw keuken ook nodig heeft, van ovens en friteuses tot snelkoelers en werktafels, u vindt het allemaal in onze webshop. Samen met u kijken we graag welke apparatuur het beste bij uw wensen past.

Het realiseren van een professionele keuken vraagt om een specialistische aanpak. Samen met ons landelijk dekkend netwerk bestaande uit ruim 30 monteurs staan we voor u klaar. Wij voorzien indien gewenst ook de plaatsing en installatie van uw restaurantkeuken tegen scherpe tarieven. Op deze manier bent u niet afhankelijk van verschillende partijen. Er is bovendien altijd technische hulp bij u in de buurt. Met (preventief) onderhoud aan uw apparatuur helpen onze monteurs u graag. Om uitvaltijd zo veel mogelijk te beperken, verhelpen we eventuele storingen op locatie. Hierdoor hebben we onze onderhoud en service goed geregeld. 

Enkele restaurant projecten

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor restaurant als horeca leverancier

Uw ideale partner

Easy to clean, duurzaam en van hoogwaardig materiaal. Bij Eissens Food Service Equipment bent u aan het juiste adres voor kwaliteitsproducten en innovatieve keukenoplossingen. Als u voor Eissens kiest kunt u rekenen op betrouwbaar advies, persoonlijke ondersteuning en kwalitatieve service. Daarnaast hebben wij inmiddels al 25 jaar ervaring in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Eissens als partner bij uw projecten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje bij onze gerealiseerde projecten en bekijk alle mogelijkheden!