Professionele horeca keuken

Specialist in (groot)keukenapparatuur

Iedere professional wilt voor zijn gasten iets verrassends op tafel zetten. Gerechten om trots op te zijn. En terwijl uw gasten genieten, worden de medewerkers in de keuken ondersteund door de nieuwste technologie in keukenapparatuur. Bij Eissens Food Service Equipment profiteert u van een goede en efficiënte keukeninrichting in combinatie met de beste apparatuur. Zodat u als horecaondernemer kunt excelleren, elke dag opnieuw.

Als full service onderneming met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in grootkeukenapparatuur en horeca- en cateringbenodigdheden, kennen wij de markt vanuit de praktijk. Wij snappen dan ook als geen ander hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En dat is dan ook precies waar ons veelzijdige en uitgebreide assortiment aan voldoet.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Twijfelt u over de aanschaf van een apparaat omdat u niet zeker weet of deze geschikt is voor uw keuken? Of wilt u efficiënter te werk kunnen gaan? Onze specialisten realiseren basis van uw wensen en behoeften een praktisch en duurzaam keukenplan, geheel op maat. Van het ontwerp tot aan de levering en het onderhoud, wij nemen het graag voor u uit handen. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein