Uw totaalleverancier voor keukens in het onderwijs

Onderwijs

Het realiseren van een professionele leskeuken vereist een specifieke aanpak. Het is immers belangrijk dat er efficiënt lesgegeven kan worden en de leerlingen zo praktijkervaring op kunnen doen. Daarnaast is veiligheid natuurlijk ook niet al te onbelangrijk. Kortom zijn er veel dingen waarbij u rekening moet houden bij de inrichting van uw leskeuken. Eissens FSE helpt u graag bij het realiseren van een keuken die compleet voldoet aan uw wensen en capaciteit.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Complete leskeuken inrichting

Een leskeuken wordt telkens anders ingezet, afhankelijk van de opleiding. Zo vraagt een zorgopleiding om een heel andere aanpak dan een koksopleiding. Een doordachte keukeninrichting is dan ook zeer belangrijk. Op basis van uw wensen en dat van het onderwijzend personeel komen we met een ontwerp die aan alle eisen voldoet. Hierbij houden we rekening met voldoende loop- en werkruimte voor de leerlingen en een ruimte omzet voor de docenten om het overzicht te kunnen bewaren.

Eissens leverancier onderwijs

Uitgebreid assortiment

We kunnen ons goed voorstellen dat door de vele verschillende mogelijkheden het kiezen van de juiste apparatuur wat lastig kan zijn. Het team van Eissens FSE kijkt graag samen met u welke apparatuur het beste bij uw wensen past!

Een leskeuken inrichten vraagt om een specialistische aanpak. Ons landelijk dekkend netwerk bestaande uit ruim 30 monteurs staan samen met ons voor u klaar. Bovendien voorzien wij, indien gewenst, ook in de plaatsing en installatie van uw leskeuken tegen scherpe tarieven. Zo bent u niet afhankelijk van meerdere partijen. Technische hulp is altijd bij u in de buurt. Bij (preventief) onderhoud aan uw apparatuur helpen onze monteurs u graag. Eventuele storingen worden op locatie verholpen om zo de uitvaltijd zoveel mogelijk te beperken. Onze service en onderhoud hebben we hierdoor goed geregeld.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens fse partner voor onderwijs

Uw ideale partner

Een leskeuken die jaren meegaat, praktisch is in gebruik en eenvoudig is schoon te houden; bij Eissens Food Service Equipment kunt u terecht voor innovatieve kwaliteitsproducten en keukenoplossingen. Van ontwerp tot realisatie, wij zorgen voor een leskeuken op maat. Kiest u voor Eissens FSE, dan kunt u rekenen op kwalitatieve service, persoonlijke ondersteuning en betrouwbaar advies. Daar komt nog onze 25 jaar kennis en ervaring in de branche bij. Wij zijn dan ook niet voor niets de ideale partner voor uw project. Bent u benieuwd wat we voor uw keuken kunnen betekenen? Neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten en laat u inspireren door alle mogelijkheden.