Uw totaalleverancier voor scheepvaartkeukens

Maritiem

Het realiseren van een volwaardige scheepskeuken vraagt om een vakkundige aanpak. Slingerlijsten, afwijkende voltages, handrails en beveiligde deuren en lades; kortom, er zijn veel dingen waar u rekening mee dient te houden. Bovendien is hiervoor veelal maatwerk nodig, op schepen is immers niets recht. En dan hebben we het nog niet over eventuele afwijkende weersomstandigheden gehad. De adviseurs van Eissens FSE helpen u graag bij het ontwerp van een keuken die volledig bij uw wensen past.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Complete inrichting voor scheepskeukens

Iedere scheepskeuken is uniek. Voor grote schepen is het niet ongewoon als de kombuis dagelijks voor honderden mensen een maaltijd moet bereiden. Het is van belang dat de apparatuur hiervoor geschikt is, terwijl voor kleinere keukens weer andere machines nodig zijn. Van luxe jachten en cruiseschepen tot container- en passagiersschepen, wij maken graag kennis met uw behoeften en vertalen dit vervolgens naar een efficiënte keukeninrichting, passend bij uw vaartuig. Zo bent u altijd verzekerd van het beste eindresultaat.

eissens-fse-leverancier-maritiem

Uitgebreid assortiment

Bent u midden op zee, dan wilt u natuurlijk niet dat de apparatuur u in de steek laat. Zeker bij grotere schepen is het belangrijk dat het werk continue door kan gaan. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment apparatuur speciaal gericht op maritieme keukens. Heeft u een vraag over welke apparaten het meest geschikt zijn voor uw vaartuig? Onze adviseurs staan u graag te woord.

Indien gewenst is het mogelijk om tegen een scherp tarief de apparatuur te laten plaatsen en installeren conform de HACCP en Arbowet door onze servicemonteurs. Is er sprake van een storing, dan is er op zee natuurlijk niet zo snel een monteur ter plaatse. Laat uw apparatuur dan ook regelmatig onderhouden om vervelende storingen te voorkomen. Met ons onderhoudsabonnement wordt uw apparatuur één of meerdere keren per jaar gecontroleerd en bent u versleten onderdelen en defecten voor.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

eissens fse partner voor maritiem

Uw ideale partner

Eissens Food Service Equipment is uw ideale partner in innovatieve keukenoplossingen en kwaliteitsproducten. Met 25 jaar ervaring in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens weten we precies welke aspecten belangrijk zijn voor uw scheepskeuken, niet alleen nu maar ook voor de toekomst. Bij Eissens FSE kunt u rekenen op betrouwbaar advies, kwalitatieve service en persoonlijke ondersteuning. Wilt u meer informatie over wat we voor uw keuken kunnen betekenen? Bekijk onze gerealiseerde projecten en laat u inspireren door de vele mogelijkheden!