Uw totaalleverancier voor leisure keukens

Leisure

De leisure sector is continue in beweging. Er is steeds meer vraag naar plezier gecombineerd met proeven. Consumenten willen een complete belevenis ervaren. De uitdaging ligt in de voorbereiding van de keuken en uitgiften tijdens piekuren, waarbij de kwaliteit constant gewaarborgd moet worden. De tijd van simpel een frietje of belegd broodje is voorbij. Bij Eissens FSE realiseren we voor u een keuken waar kwaliteit gecombineerd wordt met een optimale samenstelling van de apparatuur.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Complete restaurant inrichting

Of u nu een vakantiepark, dierentuin, zwembad of attractiepark hebt, uw klanten verwachten steeds meer en ook steeds vaker een gezonder alternatief van (gefrituurde) snacks en broodjes. Het is dan ook belangrijk dat u voor ieder wat wils kan bieden. Een goed doordachte keuken met kwalitatieve apparatuur en efficiënte inrichting is hierbij essentieel. Zeker aangezien uw keuken dagelijks intensief wordt gebruikt. Wij denken graag met u mee over wat uw onderneming nodig heeft, voor nu en de lange termijn.

eissens leverancier leisure

Uitgebreid assortiment

Gezien horeca niet uw core business is, komt er veel op u af als leisure ondernemer. Het kiezen van de juiste apparatuur kan dan ook een uitdaging zijn. Of u nu op zoek bent naar sinaasappelpersen, koelvitrines, buffetsystemen of soepketels, u kunt het allemaal eenvoudig bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over de apparaten? Samen met u kijken we welke apparatuur het beste bij uw wensen past.

Een professionele keuken vraagt om een deskundige aanpak. Wij werken intensief samen met een landelijk dekkend netwerk van ruim 30 servicemonteurs. Zo is er altijd technische hulp bij u in de buurt. Onze monteurs staan voor u klaar bij (preventief) onderhoud. Heeft u te maken met een storing? Deze verhelpen wij altijd op locatie om de uitvaltijd zoveel mogelijk te beperken. Wilt u de apparatuur door ons in uw keuken laten plaatsen? Tegen een scherp tarief plaatsen en installeren onze monteurs de apparatuur conform de HACCP en Arbowet. Op deze manier hoeft u niet te schakelen tussen verschillende partijen. Zo hebben we onze service en onderhoud goed geregeld.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE partner voor leisure

Uw ideale partner

Eissens Food Service Equipment staat voor kwaliteitsproducten en innovatieve keukenoplossingen. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning, betrouwbaar advies en kwalitatieve service. Daarnaast hebben we al 25 jaar ervaring in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens. Wij zijn dan ook niet voor niets de ideale partner voor uw project. Bent u benieuwd wat we voor u als leisure ondernemer kunnen betekenen? Neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden!