Koffiemachine horeca

Specialist in professionele koffiemachines horeca

U zult wellicht klanten over de vloer hebben en natuurlijk kan het lekkerste kopje koffie niet ontbreken. Daarvoor heeft u een professioneel koffiemachine uit de horeca, espressomachine of koffiezetapparaat nodig. Wij van Eissens Food Service Equipment hebben een groot assortiment van hoogwaardig kwalitatieve koffie apparatuur die wij u aanbieden.

Met meer dan 25 jaar aan ervaring en kennis in klein- en grootkeukenapparatuur en horeca- en cateringbenodigdheden, kennen wij de markt als geen ander. Wij helpen u met een advies van een specialist. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn voor uw onderneming.

Kies uw koffiemachine die bij uw onderneming past

Een lekkere kop koffie is de perfecte start van de dag. Koffie zetten kan op verschillende manieren. Wij hebben dan ook een divers aanbod aan verschillende koffiemachines, zo zit er voor iedereen wat bij. Van volautomatische tot espressomachines, wij hebben de koffiemachine die aan uw wensen en behoeften voldoet.

Horeca espressomachine

Een horeca espressomachines zijn er in verschillende maten en vormen, ook verschillende pistons dat kunnen er 1, 2 of 3 zijn. Door de afwerking van de machines geeft het echt een stijlvolle toevoeging aan uw horecagelegenheid. De machines kunnen worden voorzien van verse koffiebonen die worden gemalen en afgemeten tot het perfecte kopje koffie.

Volautomatische koffiemachines

Bij deze machines maakt het geen verschil of u kiest voor een cappuccino, espresso of een gewone koffie, door op één knop te drukken krijgt u snel de gekozen keuze. Zo kunt u iedereen voorzien van verschillende koffies. Deze machines staan vaak in hotels en restaurants.

Snelfilter koffiemachines

Bij de snelfilter koffiemachines loopt de koffie door een filter en komt in een grote kan. Zo kan deze direct geserveerd worden. Doormiddel van een thermoskan of een warmhoudplaat houd het de koffie op langere tijd warm en verliest het zijn smaak niet.

Koffiepercolator

Een koffiepercolator is geschikt voor hotels en restaurants. In kortere tijd krijgt u een grotere hoeveelheid aan koffie, zodat deze bewaard kan worden in de container van de percolator. Er kan dus heel de dag door koffie geschonken worden.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Heeft u nog enkele vragen over de koffiemachines of twijfelt u bij het maken van een keuze welke het meest geschikt is? Onze specialisten helpen u graag met een advies op uw wensen en behoeften. Maak een afspraak met onze adviseur en kijk samen voor de ideale koffiemachine!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein