Koelkasten horeca

Specialist in horeca koelapparatuur

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis in klein- en grootkeukenapparatuur, kennnen wij de markt vanuit praktijk. Bij Eissens Food Service Equipment weten wij als geen ander hoe belangrijk kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. Wij zijn de totaalleverancier van professionele koelkasten voor uw horecaonderneming. Zo hebben wij koelkasten voor in uw horecaonderneming van A-Merken zoals, APS, CASSELIN, Bartscher en nog heel veel meer. Door ons brede assortiment aan verschillende horeca koelkasten willen wij u helpen met de stappen naar een nieuwe keuken!

Bent u dus op zoek naar een nieuwe horeca koelkast? Dan bent u bij Eissens FSE juist! Wij verzekeren u van duurzame kwaliteit. Mocht u een afspraak willen met een van onze adviseur en kijken naar uw wensen en behoeften? Maak vandaagnog een afspraak.

 

 

Kies de horeca koelkast die bij uw onderneming past

Wij van Eissens Food Service Equipment helpen u graag met het zoeken van de geschikte koelkast voor uw horecaonderneming. Hoe weet u welke koelkast geschikt is? Het hangt eraf hoe u de koelkast gaat gebruiken, daarop zijn de modellen afgestemd.

Glasdeur koelkasten

De glasdeur koelkasten mogen zeker gezien worden. Door de glazendeuren in de koelkasten worden de producten aantrekkelijker gemaakt, zo wordt het gepresenteerd en blijft het gekoeld. Deze koelkasten zijn ideaal voor frisdrankflesjes- en blikjes. Het doel van een glasdeur koelkast is om een impulsaankoop te stimuleren.

Gastronorm koelkasten

De gastronorm koelkasten hebben een norm dat is het koelen van de producten. De gastronorm koelkasten zijn vaak ook groter dan de standaard horeca koelkasten en voldoet aan de gastronorm. De gastronormbakken en -roosters passen perfect in de koeling.

Bakkerij koelkasten

De bakkerij koelkasten voldoen ook aan een norm dat is de bakery norm. De geleiders van de koelkasten zijn ter uitermate geschikt voor verschillende soorten roosters, bakplaten en plateaus. Het voordeel van deze koelkast is dat de luchtvochtigheid zelf in te stellen is, waardoor uw bakproducten niet uit kunnen drogen.

Tafelmodel horeca koelkasten

Tafelmodellen zijn misschien klein, maar zeer krachtig. Onze compacte koelkasten doen zeker niet onder voor onze krachtpatsers en zijn sterk genoeg voor het koelen van uw producten.

Barkoelkasten

De barkoelkasten zijn onmisbaar in ieder café, omdat de altijd onder of achter de bar zijn te vinden. De barkoelkasten zijn zeer compact en op deze manier heeft u uw firsdranken en bierflesjes altijd goed gekoeld en binnen handbereik staan.

Horeca koelkast kopen? Hier moet u op letten

Heeft u interesse in het aanschaffen van een nieuwe horeca koelkast? Het is een grote investering, waarmee u jaren vooruit moet kunnen. Koelkasten voor in de horeca krijgen flink wat te verduren, dus een miskoop zou zonde zijn. Houd rekening met het aanschaffen van een koeling met de onderstaande aandachtspunten.

  • Welk type horeca koelkast is het meest geschikt? Wordt de koeling intensief gebruikt, kies dan voor een geforceerde koelkast. Dit zorgt erv0oor dat de temperatuur snel op de juiste temperatuur is. Worden uw producten alleen maar opgeslagen in uw koeling, dan volstaat een statische koelkast. Een statische koeling koelt minder snel, maar dit maakt niet uit wanneer de koelkastdeur niet vaak wordt geopend.
  • Hoe warm wordt het in de keuken? De temperatuur in uw keuken is een belangrijk aandachtspunt voor uw koelkast. Als uw keuken snel oploopt, dan kunt u het beste een horeca koeling aanschaffen met een hogere klimaatklasse. Hoe goed een koelkast werkt is afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Is het te warm, dan moet de koelkast harder werken.
  • Welke capaciteit heb ik nodig? De grootte van de koeling is van zeker van belang, zodra uw koelkast te vol staat. Dan kan de koude lucht niet goed circuleren en dat verslechtert het koelresultaat. Maar wanneer uw koelkast te groot is en te leeg staat dan wordt er onnodig energie verbruikt.

Twijfelt u over welke koelkast geschikt is voor uw horecaonderneming? Onze adviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Heeft u twijfels bij het aanschaffen van een koelkast voor in de horeca, maar weet u niet welke geschikt is of voldoet aan uw eisen? Onze specialisten helpen u graag op basis van uw wensen en behoeften van een duurzaak, praktisch en passend advies. Maak een afspraak met onze adviseur en zet samen de stap naar uw horeca koelkast!

 

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein