Uw totaalleverancier voor hotelkeukens

Hotellerie

De inrichting van een hotelkeuken moet aan veel diverse voorwaarden voldoen. Zo zijn er strenge regels wat betreft de hygiëne en moet er rekening worden gehouden met de veiligheidsvoorschriften. In een hotelkeuken moeten deze kwaliteitseisen hand in hand gaan met capaciteit. Hoe meer ruimte er is voor efficiëntie, hoe hoger de klanttevredenheid van uw gasten. U wilt uw gasten immers een andere culinaire beleving bieden dan ze thuis ervaren. Eissens FSE helpt u graag met de inrichting van uw hotelkeuken. 

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Complete restaurant inrichting

Als er ergens moet worden nagedacht over een efficiënte keukeninrichting, dan is het wel in de hotellerie. Zo heeft een hotelkeuken bijvoorbeeld een hoge capaciteit nodig. Elke dag opnieuw wordt de keuken intensief gebruikt, zowel voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor hapjes en snacks. Bovendien hebben veel hotels ook nog zalen voor feesten en partijen waarbij de keuken nóg intensiever gebruikt zal worden. Samen met u ontwerpen we een keuken met de hoogste kwaliteit apparatuur. Maximale efficiëntie, optimale bedrijfszekerheid en tevreden hotelgasten.

Uitgebreid assortiment

Door de vele verschillende mogelijkheden kunnen we ons goed voorstellen dat het kiezen van de juiste apparatuur een uitdaging kan zijn. Van werktafels en snelkoelers tot ovens en friteuses, u vindt het allemaal in onze webshop. Wij kijken graag samen met u welke apparatuur er het beste bij uw wensen past.  

Het realiseren van een professionele keuken vraagt om een deskundige aanpak. Samen met ons landelijk dekkend netwerk bestaande uit ruim 30 monteurs staan we voor u klaar. Indien gewenst voorzien wij ook in de plaatsing en installatie van uw hotelkeuken. Zo bent u niet afhankelijk van verschillende partijen. Daarnaast is er altijd technische hulp bij u in de buurt. Onze monteurs helpen u graag met (preventief) onderhoud aan uw apparatuur. Eventuele storingen verhelpen we op locatie om de uitvaltijd zoveel mogelijk te beperken. Hierdoor hebben we onze service en onderhoud goed geregeld. 

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE partner voor hotellerie

Uw ideale partner

Duurzaam, easy to clean en van hoogwaardig materiaal. Bij Eissens Food Service Equipment kunt u terecht voor kwaliteitsproducten en innovatieve keukenoplossingen. Persoonlijke ondersteuning, betrouwbaar advies en kwalitatieve service, dat is waar u op kunt rekenen als u voor Eissens kiest. Tel daar onze 25 jaar kennis en ervaring in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens bij op en u heeft een geschikte partner voor uw project gevonden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze gerealiseerde projecten en krijgt een impressie van de vele mogelijkheden!