Horeca vriezer

Specialist in professionele horeca vriezers

Geen enkel restaurant, café, hotel of cafetaria kan zonder betrouwbare horeca vriezer. U heeft ze immers nodig om producten als vlees, vis, zelfgemaakte etenswaren en andere voorraden hygiënisch te kunnen bewaren. Waarom u het beste voor horeca vriezer kunt gaan in plaats van een ‘normale’ vriezer? Horeca vriezers hebben een enorme capaciteit, hoogwaardige koelsystemen, eventueel een glazen deur en vaak een RVS interieur/exterieur. In onze online shop vindt u horeca vrieskasten van gerenommeerde A-merken als Bartscher, Studio 54 en nog veel meer. Zo bent u altijd verzekerd van duurzame kwaliteit. Of u nu een klein of een groot model zoekt, bij ons vindt u de vrieskist die bij u horeca zaak past.

Eissens FSE heeft al meer dan 25 jaar kennis en ervaring in klein- en grootkeukenapparauur en horeca- en cateringbenodigdheden. Daarom snappen wij als geen ander dat aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak van belang zijn. En dat is dan ook precies waar ons veelzijdige en brede assortiment aan voldoet.

Vriezer, vrieskist, vrieswerkbank of blast chiller?

In onze webshop vindt u diverse soorten vriezers. Vrieskasten bijvoorbeeld zijn vergelijkbaar met koelkasten, maar hebben een koudere koeltemperatuur. Een variatie op de vrieskast is een vrieskist. Deze worden op dezelfde wijze gebruikt en met hetzelfde doel, maar heeft in plaats van een deur een deksel aan de bovenzijde. Heeft u weinig ruimte in uw keuken, dan zou een vrieswerkbank een goede optie zijn. Dit is een specifieke productsoort, waarbij u niet alleen gebruik kunt maken van een vrieskoeling, maar ook van een handige werkbank. Ander vriesapparatuur wat goed van pas zou kunnen komen, zijn blast chillers. Deze is speciaal ontworpen om producten en etenswaren zo snel mogelijk af te laten koelen. Handig wanneer u bijvoorbeeld vaak warme gerechten van uw leverancier krijgt die snel gekoeld moeten worden om bacteriegroei te voorkomen.

De juiste vriesapparatuur voor iedere horecazaak

Ook als ijssalon kunt u bij Eissens FSE terecht, bijvoorbeeld ijskisten, ijsmachines en ijsvitrines. Voor u is het natuurlijk extra belangrijk dat u het ijs goed kunt koelen. Daarom vindt u bij ons diverse vriesapparatuur die voor u van pas kunnen komen en waardoor u nog efficiënter te werk kunt gaan.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Twijfelt u over welke horeca vriezer het beste bij uw onderneming past? Of wilt u graag weten hoe u efficiënter te werk kunt gaan? Onze specialisten voorzien u op basis van uw wensen en behoeften van een praktisch, duurzaam én passend advies. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein