Horeca vrieskast

Specialist in professionele horeca vrieskasten

Elke horeca onderneming krijgt te maken met bewaren van diverse soorten voorraden. Een professionele horeca vrieskast mag dan ook niet ontbreken. Een horeca vrieskast onderscheid zich van de normale vrieskasten die mensen thuis hebben door de enorme capaciteit, de hoogwaardige koelsystemen, het (verstelbare) gastronorm interieur en de veelal RVS binnen- en buitenkant. Middels de gestroomlijnde designs, inclusief zelfsluitende zware deuren, zorgen ervoor dat u in uw vriezer veilig en hygiënisch al uw voedingswaren kunt bewaren. In onze online shop vindt u horeca vrieskasten van gerenommeerde A-merken als Bartscher, Studio 54 en nog veel meer. Zo bent u altijd verzekerd van duurzame kwaliteit. Of u nu een klein of een groot model zoekt, bij ons vindt u de vrieskist die bij u horeca zaak past.

Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring in klein- en grootkeukenapparauur en horeca- en cateringbenodigdheden, snappen wij als geen ander hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En dat is dan ook precies waar ons veelzijdige en brede assortiment aan voldoet.

Verschillen in horeca vrieskasten

Heeft u een vrieskast nodig, dan is het goed dat u van tevoren bedenkt waarvoor u de vrieskast precies gaat gebruiken. Is dat voor het opslaan van zelfgemaakte ingrediënten, vlees en vis of aangeleverde broodproducten? In dat geval heeft u een ruime vriezer nodig. Staat uw koeling in het zicht van uw klanten, dan is een vriesvitrine met glazen deuren een mooie optie. Verder is het goed om te bedenken dat sommige producten probleemloos bij -10 ⁰C opgeslagen kunnen worden, terwijl andere producten een koeling van tenminste -18 ⁰C vereisen. Let daarom ook altijd goed op het temperatuurbereik van de vrieskast.

Statische of dynamische koeling?

Zowel de indeling en grootte van de inhoud als het type koeling zijn erg belangrijk om rekening mee te houden. Gaat de vrieskast bijvoorbeeld vaak open en dicht, dan kunt u beter kiezen voor een model met een geforceerde of geventileerde koeling, ook wel dynamische koeling genoemd. Dit type koeling zorgt ervoor dat de temperatuur zo min mogelijk schommelt. Heeft u de vrieskast voornamelijk nodig om etenswaren voor langere tijd te bewaren, dan volstaat een statische koeling.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Twijfelt u over welke horeca vrieskast het beste bij uw onderneming past? Of wilt u graag weten hoe u efficiënter te werk kunt gaan? Onze specialisten voorzien u op basis van uw wensen en behoeften van een praktisch, duurzaam én passend advies. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein