Horeca oven

Specialist in professionele horeca ovens

Als horecaondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om over goede apparatuur te beschikken. Een professionele horeca oven is daarbij van essentieel belang. Of u nu een grote keuken runt of een kleiner café heeft, bij Eissens vindt u de juiste oven die voldoet aan uw behoeften. Met een horeca oven van Eissens bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor uw gerechten. Shop nu uit ons breed assortiment van horeca ovens.

Enkele horeca ovens uit onze catalogus

Een breed assortiment van professionele horeca ovens

Wij weten hoe belangrijk een horeca oven is voor uw onderneming. Daarom bieden wij een breed scala aan professionele horeca ovens in verschillende maten met diverse functies, zodat u altijd de juiste oven kunt vinden die past bij uw keuken en uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine horeca oven, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Onze horeca ovens zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende maten, maar ook met extra functies zoals een stoomfunctie of een bevochtiger. Dit zorgt ervoor dat uw gerechten perfect bereid worden en vol van smaak blijven. Bovendien zijn onze professionele heteluchtovens beschikbaar in drie categorieën: heteluchtovens met 230 Volt, heteluchtovens met 400 volt en heteluchtovens met vochtfunctie. Zo weet u zeker dat u de juiste horeca oven vindt voor uw keuken.

Het complete assortiment

Naast onze kwalitatieve heteluchtovens, bieden wij ook een ruim assortiment aan pizzaovens, professionele ovens voor taarten en ovens voor bakkerijen. Onze pizzaovens zijn speciaal ontworpen voor de perfecte pizza, terwijl onze bakkerijovens u helpen bij het bereiden van heerlijke broden en andere bakproducten. En als u op zoek bent naar een professionele oven voor taarten, hebben wij een breed scala aan ovens met verschillende afmetingen en capaciteiten. Onze horeca ovens zijn geschikt voor het gewenste GN formaat, de internationale standaardnorm voor de horeca. Sommige van onze horeca ovens hebben ruimte voor 4 roosters, terwijl anderen ruimte bieden voor maar liefst 10 ovenroosters. Dit biedt u de flexibiliteit om uw producten en gerechten al volledig voor te bereiden tijdens de mise en place, waarna u deze in de koeling kunt bewaren tot het tijd is om de oven in te gaan. Bij Eissens helpen we u graag bij het kiezen van de juiste horeca oven voor uw keuken, zodat u zeker weet dat u de beste oven hebt voor uw gerechten en uw bedrijf.

Uitstekende service en flexibiliteit

Bij Eissens streven we er niet alleen naar om kwalitatief hoogwaardige horeca ovens te leveren, maar ook om onze klanten uitstekende service en flexibiliteit te bieden. Onze ovens zijn van de beste kwaliteit en worden geleverd met een uitstekende service. Bovendien bieden we ombouwkits waarmee u de binnenruimte van de oven kunt wijzigen, bijvoorbeeld van 60×40 naar 1/1 Gastronorm. Bij het kiezen van een horeca oven is het belangrijk om uw behoeften goed in kaart te brengen en te bepalen hoe vaak u de oven wilt gebruiken. Bij Eissens begrijpen we dat de behoeften van horeca ondernemers kunnen verschillen en daarom bieden we een ruime keuze aan horeca ovens. We hebben ovens met verschillende functies en opties, zoals bevochtigers om de lucht in de oven vochtig te houden en zo smaken en mineralen beter te behouden. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste horeca oven voor uw keuken, zodat u het perfecte exemplaar kunt vinden die voldoet aan uw behoeften en vereisten. Kies voor kwaliteit, service en flexibiliteit, kies voor Eissens.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Twijfelt u over de aanschaf van een horeca koffiemachine omdat u niet zeker weet of deze geschikt is voor uw keuken? Of wilt u efficiënter te werk kunnen gaan? Onze specialisten voorzien u op basis van uw wensen en behoeften van een praktisch, duurzaam én passend advies. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein