Horeca koelkast

Specialist in horeca koelapparatuur

Bent u op zoek naar een degelijke horeca koelkast? Bij ons bent u aan het juiste adres. Eissens Food Service Equipment is dé totaalleverancier van professionele koelkasten voor de horeca. In onze webshop vindt u horeca koelkasten van gerenommeerde A-merken. Zo zijn wij dealer van de merken APS, CASSELIN, Bartscher en nog veel meer. Hierdoor bent u verzekerd van duurzame kwaliteit. Onze horeca koelingen zijn beschikbaar in diverse maten, kleuren en materialen. Dus wat voor horeca onderneming u ook heeft, wij hebben precies de koeling die bij u past.

Met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in klein- en grootkeukenapparauur en horeca- en cateringbenodigdheden, kennen wij de markt vanuit de praktijk. Eissens FSE snapt dan ook als geen ander hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En dat is dan ook precies waar ons veelzijdige en brede assortiment aan voldoet.

Kies de horeca koelkast die bij uw onderneming past

Eissens FSE heeft voor iedere horeca zaak een geschikte koeling. Maar welke koelkast past het beste bij uw onderneming? Dat is afhankelijk van hoe u de koelkast wilt gaan gebruiken. De modellen zijn afgestemd op basis van gebruik.

Glasdeur koelkasten

Deze koelkasten voor de horeca mogen gezien worden. De glazen deuren zorgen ervoor dat uw producten aantrekkelijk worden gepresenteerd en gekoeld. Het is dan ook de perfecte horeca koeling voor bijvoorbeeld frisdrankflesjes- en blikjes. Een glasdeur koelkast heeft vooral als doel om impulsaankopen te stimuleren.

Gastronorm koelkasten

Een gastronorm koelkast is dé norm in koelen. Dit type koelkast is vaak iets groter dan de standaard horeca koelkast en voldoet aan de gastronorm. Uw gastronormbakken en -roosters passen perfect in deze koelkast.

Bakkerij koelkasten

Deze koelkasten voldoen aan de bakery norm. De geleiders van bakkerij koelkasten zijn uitermate geschikt voor diverse soorten bakplaten, roosters en plateaus. Bovendien is bij deze horeca koelkast de luchtvochtigheid zelf in te stellen, waardoor uw bakproducten niet uitdrogen.

Tafelmodel horeca koelkasten

Tafelmodellen zijn misschien klein, maar zeer krachtig. Onze compacte koelkasten doen zeker niet onder voor onze krachtpatsers en zijn sterk genoeg voor het koelen van uw producten.

Barkoelkasten

Dit is een graag geziene koelkast voor onder of achter de bar en zijn dan ook onmisbaar in ieder café. Doordat deze barkoeling zeer compact is, heeft u uw frisdranken en bierflesjes altijd gekoeld binnen handbereik.

Horeca koelkast kopen? Hier moet u op letten

Bent u van plan een nieuwe horeca koelkast te kopen, dan vraagt dit om weloverwogen beslissingen. Het is immers een flinke investering en u moet er jaren mee vooruit kunnen. Horeca koelingen krijgen flink wat te verduren, dus een verkeerde keuze kan een miskoop betekenen. Houd daarom vooral rekening met onderstaande aandachtspunten.

  • Welk type horeca koelkast is het meest geschikt? Wordt de koeling intensief gebruik, kies dan voor een geforceerde koelkast. Dit type zorgt ervoor dat de temperatuur snel weer op pijl is. Worden uw producten alleen maar opgeslagen in uw koeling, dan volstaat een statische koelkast. Een statische koeling koelt minder snel, maar dit maakt niet uit wanneer de koelkastdeur niet vaak wordt geopend.
  • Hoe warm wordt het in de keuken? Wanneer de temperatuur in uw keuken snel oploopt, dan kunt u het beste kiezen voor een horeca koeling die is afgestemd op een hogere klimaatklasse. Hoe goed een koelkast werkt is namelijk afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Is de omgevingstemperatuur te warm, dan moet de koelkast harder bijkomen. Dit vraagt veel van de koelkast, met mogelijke storingen en uitval als gevolg.
  • Welke capaciteit heb ik nodig? De grootte van de koelkast die u kiest is erg belangrijk. Staat uw koelkast te vol? Dan kan de koude lucht niet voldoende circuleren en dat verslechtert het koelresultaat. Maar wanneer uw koelkast te leeg staat wordt er weer onnodig energie verbruikt.

Weet u niet zeker welke koelkast geschikt is? Onze adviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Twijfelt u over de aanschaf van een horeca koelkast omdat u niet zeker weet of deze geschikt is voor uw keuken? Of wilt u efficiënter te werk kunnen gaan? Onze specialisten voorzien u op basis van uw wensen en behoeften van een praktisch, duurzaam én passend advies. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein