Horeca koelkast glazen deur

Specialist in horeca koelapparatuur

Op zoek naar de perfecte horeca koeling voor uw onderneming? Dan zit u bij Eissens Food Service Equipment juist. Met meer dan 25 jaar aan ervaring en kennis in klein of grootkeukenapparatuur kunnen wij u het ideale advies geven. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. Met ons brede assortiment aan A-merken zoals APS, Bartscher en CASSELIN. In diverse maten, kleuren en materialen te verkijgen!

Bent u dus op zoek naar een horeca koelkast voor uw onderneming? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs wij helpen u graag met het vinden naar de geschikte horeca koelkast.

Kijk wat voor horeca koelkast bij u past

Bij Eissens Food Servic Equipment hebben wij verschillende koelingen voor iedere horeca onderneming wat! Weet u niet exact welke geschikt is voor uw onderneming? Dan kijken wij naar hoe u de koelkast gaat gebruiken. De koeling die wij hebben zijn daarop afgestemd

Glasdeur koelkasten

Deze horeca koelkasten met een glazen deur mogen zeker niet ontbreken. Het zorgt ervoor dat de producten beter gepresenteerd worden. Door de glazen deuren zie je mooi de producten liggen bijvoorbeeld frisdrankflesjes- en blikjes. Het oogt op deze manier aantrekkelijker. Zo hebben de glazen deuren als doel om impulsaankopen juist te stimuleren. Wij hebben binnen ons assortiment ook voor andere horeca ondernemingen koelkasten.

Gastronorm koelkasten

Een gastronorm koelkast is dé norm in koelen. Dit type koelkast is vaak iets groter dan de standaard horeca koelkast en voldoet aan de gastronorm. Uw gastronormbakken en -roosters passen perfect in deze koelkast.

Bakkerij koelkasten

De bakkerij koelkasten zijn geschikt voor verschillende soorten bakplaten, plateaus en roosters, hierdoor voldoet deze bakkerij koelkast aan de bakery norm. Bij deze koelkasten is het mogelijk om zelf de luchtvochtigheid in te stellen, zo kunnen uw bakproducten niet uitdrogen.

Tafelmodel horeca koelkasten

Onze tafelmodellen horeca koelkasten zijn aan de kleinere kant, maar doen zeker hun werk. De compacte koelkasten zijn sterk genoeg om al uw producten gekoeld te houden.

Barkoelkasten

De compacte barkoelkasten zijn praktisch voor onder of achter de bar. Zo heeft u uw drankjes makkelijk binnen handbereik. Niet te missen in een café.

Horeca koelkast kopen? Hier moet u op letten

Een nieuwe horeca koelkast aanschaffen is geen klein bedrag, daarom wilt u het uiterste eruit halen. Bekijk de onderstaande aandachtspunten en kunnen wij ervoor zorgen dat de koelkast een langere periode mee kan gaan!

  • Welk type horeca koelkast is het meest geschikt? Wordt de horeca koeling veel gebruikt, dan is een geforceerde koelkast goed geschikt. De geforceerde koelkast is snel op tempratuur. Gebruik u de koelkast om al uw producten op te slaan, dan is een statische koelkast geschikt. De koeling koelt minder snel, maar dit maakt niet uit wanneer de koelkastdeur niet vaak wordt geopend.
  • Hoe warm wordt het in de keuken? Als de temperatuur in uw keuken snel oploopt, dan is een horeca koeling die is afgestemd op een hogere klimaatklasse geschikt. Los van hoe goed een koelkast werkt is het van belang dat de omgevingstemperatuur goed wordt doorgegeven bij het uitzoeken van de koeling. Hoe warmer de omgeving is hoe harder de koelkast moet draaien met storingen als gevolgen.
  • Welke capaciteit heb ik nodig? De hoeveelheid die in de koelkast gaat is ook zeker van belang. Hoe voller de koelkast staat hoe minder goed de koude lucht circuleert. Hoe leger die staat hoe meer onnodige energie wordt gebruikt wat niet nodig is.

Twijfelt u bij het uitkiezen van de koelkast? Onze adviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Is de keuze tussen horeca koelkasten lastig te maken of weet u niet welke nou precies geschikt is voor uw onderneming? Welke koelkast is nou perfect en efficiënter is voor uw onderneming? Onze specialisten staan voor u klaar om naar uw wensen en behoeften de meest praktische koeling te adviseren voor u! Maak een afspraak met onze adviseur en maak samen het begin aan uw keuken.

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein