Horeca keuken

Specialist in horeca keukens

Uw keuken is het hart van uw horeca onderneming. Het is dan ook wel zo fijn als alles dan klopt. Maar het inrichten van zo’n professionele horeca keuken is een vak apart. Denk maar aan een efficiënte indeling, wet- en regelgeving en het kiezen van de juiste apparatuur. Bovendien is geen enkele horecagelegenheid of ondernemer hetzelfde. Bij Eissens Food Service Equipment zorgen we ervoor dat uw horeca keuken aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij voorzien u dan ook graag van persoonlijk advies, zodat u het beste uit uw onderneming kunt halen. Elke keer weer.

Eissens FSE is een full service horeca totaalleverancier met meer dan 25 jaar kennis en ervaring en (groot)keukenapparatuur en cateringbenodigdheden. Doordat wij de markt kennen vanuit de praktijk, begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En dat is dan ook precies wat u van ons mag verwachten. Op deze manier realiseren wij een keukenoplossing die perfect op uw onderneming is afgestemd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, vraag dan geheel vrijblijvend advies aan.

Onze adviseur denkt graag met u mee

Wilt u ook alles uit uw horeca keuken halen, maar weet u zelf niet goed hoe? Eissens FSE staat voor innovatieve keukenoplossingen. Onze korte communicatielijnen maken het mogelijk om vlot en flexibel in te spelen 0p al uw vragen. Inmeten op locatie, het maken van (installatie)tekeningen, montage en installatie, wij regelen het voor uw. Op basis van uw wensen en behoeften komen we met een gedegen advies op maat. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein