Horeca keuken inrichting

Specialist in (groot)keukeninrichtingen

Het inrichten van een horeca keuken is een vak apart. Geen horecagelegenheid of ondernemer is immers hetzelfde. Het team van Eissens FSE zorgt ervoor dat de inrichting van uw horeca keuken aansluit bij uw onderneming. Want het inrichten van een efficiënte keuken gaat verder dan alleen het leveren van de benodigde kwaliteitsapparatuur. Wij voorzien u graag van persoonlijk, gedegen advies, zodat u het beste uit uw onderneming kunt halen. Elke dag opnieuw.

Eissens is een full service onderneming met meer dan 25 jaar kennis en ervaring in grootkeukenapparatuur en horeca- en cateringbenodigdheden. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. Dat is dan ook precies wat u van ons kunt verwachten. Naast horeca inrichtingen, helpen we u ook graag met het ontwikkelen van efficiënte inrichtingen voor sportkantines, bedrijfsrestaurants en horeca binnen de retail. Benieuwd wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten of vraag vrijblijvend advies aan.

Enkele gerealiseerde projecten

Onze adviseur denkt graag met u mee

Wilt u alles uit uw horeca keuken inrichting halen, maar weet u zelf niet goed hoe? Eissens FSE staat voor innovatieve keukenoplossingen. Korte communicatielijnen maken het mogelijk om vlot en flexibel in te spelen op alle vragen. Van het inmeten op locatie en het maken van (installatie)tekeningen tot de montage en installatie van de horeca keuken, op basis van uw wensen en behoeften komen we met advies op maat. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein