Horeca inrichting

Specialist in horeca inrichting

Horeca inrichting is een vak apart. Elke horeca keuken is anders, maar altijd is de keuken het hart van een onderneming. Eissens FSE zorgt ervoor dat de inrichting van uw horeca keuken aansluit bij uw onderneming. Dat betekent dat we zorgen voor een efficiënte keuken met kwaliteitsapparatuur. Daarbij voorzien we u graag van persoonlijk, gedegen advies zodat u het beste uit uw onderneming kunt halen.

Eissens heeft meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in grootkeukenapparatuur en horeca- en cateringbenodigdheden. Kwaliteit, hygiëne en gemak staan bij ons hoog in het vaandel waardoor u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Naast horeca inrichtingen kunnen we u ook ondersteunen bij het ontwikkelen van efficiënte inrichtingen voor sportkantines, bedrijfsrestaurants en horeca binnen de retail. Benieuwd wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten of vraag vrijblijvend advies aan.

Enkele gerealiseerde projecten

Onze adviseur denkt graag met u mee

Wilt u alles uit uw horeca inrichting halen, maar weet u zelf niet goed hoe? Eissens FSE staat voor innovatieve keukenoplossingen. Korte communicatielijnen maken het mogelijk om vlot en flexibel in te spelen op alle vragen. Van het inmeten op locatie en het maken van (installatie)tekeningen tot de montage en installatie van de horeca keuken, op basis van uw wensen en behoeften komen we met advies op maat. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein