Horeca apparatuur

Specialist in horeca apparatuur

In de horeca is de keuken het hart van de onderneming. Elke keuken is anders en vraagt de juiste apparatuur. Eissens FSE is gespecialiseerd in horeca apparatuur en kan u voorzien van persoonlijk, gedegen advies. Zo sluit de inrichting van uw horeca keuken perfect aan bij uw onderneming en kunt u zich elke dag richten op wat u het beste doet: ondernemen.

Dankzij meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in grootkeukenapparatuur en horeca- en cateringbenodigdheden weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Bij Eissens zijn kwaliteit, hygiëne en gemak belangrijke aspecten bij het inrichten van keukens. Benieuwd naar de horeca apparatuur die wij hebben geplaatst? Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten of vraag vrijblijvend advies aan.

Enkele gerealiseerde projecten

Onze adviseur denkt graag met u mee

Wilt u alles uit uw horeca apparatuur en inrichting halen, maar weet u zelf niet goed hoe? Eissens FSE staat voor innovatieve keukenoplossingen. Korte communicatielijnen maken het mogelijk om vlot en flexibel in te spelen op alle vragen. Van het inmeten op locatie en het maken van (installatie)tekeningen tot de montage en installatie van de horeca keuken, op basis van uw wensen en behoeften komen we met advies op maat. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein