Grootkeukentechniek

Specialist in grootkeukentechniek

Geen horecagelegenheid of ondernemer is hetzelfde. Waarom zou dat dan wel voor grootkeukeninrichting moeten gelden? Bij Eissens FSE denken we graag met u mee over functionele en innovatieve oplossingen voor uw grootkeukeninrichting en realiseren een keukenplan dat aansluit bij uw onderneming. Want het inrichten van een efficiënte keuken gaat verder dan alleen het leveren van de benodigde kwaliteitsapparatuur. Wij adviseren over de ideale routing en welke apparatuur zorgt dat u snel en effectief kunt werken. Zo kunt u het beste uit uw onderneming halen, elke dag opnieuw.

Persoonlijke ondersteuning, gedegen advies en uitstekende aftersales service, dat is wat u kunt verwachten bij Eissens FSE. Als full service onderneming met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk aspecten als kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gemak zijn. En dat merken onze klanten. Naast grootkeukeninrichtingen ontwikkelen we ook efficiënte keukenoplossingen voor sportkantines, bedrijfsrestaurants en horeca binnen de retail. Benieuwd wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten of vraag vrijblijvend advies aan.

Enkele gerealiseerde projecten

Van afspraak tot nieuwe grootkeukeninrichting

Onze adviseur denkt graag met u mee

Eissens FSE denkt in oplossingen en levert maatwerk. Wat uw vraag ook is, samen met u gaan we op zoek naar de beste aanpak voor uw grootkeuken. Volledig op maat gemaakt en aansluitend op uw wensen en behoeften. Met onze communicatielijnen kunnen we vlot en flexibel inspelen op al uw vragen. Van het inmeten op locatie en het maken van (installatie)tekeningen tot de montage en installatie van de horeca keuken, op basis van uw wensen en behoeften komen we met advies op maat. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en zet samen met ons de eerste stappen naar uw nieuwe keuken!

Björn van den Bergh

Björn van den Bergh

Swammerdamweg 14, 3401 MP IJsselstein