Uw totaalleverancier in (groot)keukens voor ziekenhuis, zorg en welzijn

Gezondheids- en Welzijnszorg

Uw keuken in de gezondheids- en welzijnszorg vraagt om een specifieke aanpak. Hygiëne, efficiëntie en (voedsel)veiligheid zijn van belang bij de inrichting. Dit, in combinatie met een goede ambiance en goed en gezond eten heeft een positieve invloed op de vitaliteit van uw gasten. Eissens FSE denkt graag mee met de inrichting van uw bezoekersrestaurant, (afdelings)keuken of een keuken voor kleinschaligwonen. 

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

De ideale zorgkeuken en restaurant inrichting

Zorgkeukens worden over het algemeen zeer intensief gebruikt. Zeker in ziekenhuizen worden er wel honderden tot duizenden maaltijden per dag bereid. Grote hoeveelheden gezonde maaltijden bereiden is voor elke keuken een uitdaging. Belangrijk dus dat uw keuken hierop is afgestemd. Iedere zorgkeuken is uniek. Wij denken dan ook graag met u mee in maatwerkoplossingen. 

In ziekenhuizen en zorginstellingen wordt het steeds belangrijker om gezond te eten in een prettige omgeving. Uw restaurant fungeert als een belangrijke ontmoetingsplek en is veelal het hart van een zorginstelling. Op basis van uw wensen en behoeften creëren we een passend uitgiftebuffet voor een aantrekkelijke presentatie van uw maaltijden. Van ontwerp tot realisatie, wij begeleiden u tijdens het gehele project. U kunt hierbij onder meer denken aan een optimale routing en het stimuleren van gezondere keuzes. 

gezondheids-en-welzijnszorg-leverancier-eissens-fse

Uitgebreid assortiment

Wij kunnen goed begrijpen dat maximale hygiëne, gebruiksvriendelijkheid, een efficiënte indeling en ergonomisch werken belangrijke onderdelen vormen voor uw keuken. Hierbij speelt de apparatuurkeuze een essentiële rol. Waar u ook naar op zoek bent, u kunt het allemaal vinden in onze webshop. Wij denken graag met u mee om zo een keuken te realiseren die perfect is afgestemd op uw zorginstelling.

Voor uw keuken wilt u uiteraard het beste van het beste. Onze materialen zijn dan ook conform de strenge hygiëne en kwaliteitseisen. Zo is uw zorgkeuken eenvoudig grondig te reinigen. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor storingen. Door ons landelijk dekkend netwerk bestaande uit ruim 30 monteurs is er altijd wel iemand in de buurt die uw technische uitdagingen kan aanpakken. Naast (preventief) onderhoud, kunt u ons ook inschakelen voor de plaatsing en installatie van uw keuken. Op deze manier bent u niet afhankelijk van diverse partijen en kan er waar nodig snel geschakeld worden. Zo hebben we onze service en onderhoud goed geregeld, altijd.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor gezondheids en welzijnszorg

Uw ideale partner

Eissens Food Service Equipment staat voor kwaliteitsproducten en innovatieve keukenoplossingen voor gezondheids- en welzijnsinstellingen. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning, betrouwbaar advies en kwalitatieve service. Met onze 25 jaar kennis en ervaring in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens zijn wij de perfecte partner voor uw project. Wilt u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bekijk de projecten die we al hebben mogen realiseren en krijg een impressie van de mogelijkheden!