Uw totaalleverancier in apparatuur voor tankstations

Tankstations

Pomphouders zijn steeds meer bezig met het optimaliseren van tankstations. Men koopt naast de brandstof ook volop frisdrank, snacks, belegde broodjes en andere lekkernijen. Al deze extra’s worden inmiddels als vanzelfsprekend beschouwd en zijn dan ook niet meer weg te denken uit de pompwinkels. Om al deze producten aan de lopende band aan te kunnen bieden, heeft u apparatuur nodig die moeiteloos op in kan spelen.

Als totaalleverancier in keukenapparatuur- en inrichtingen voor diverse branches, waaronder tankstations, helpt Eissens FSE u graag bij de realisatie van een keuken die perfect bij uw onderneming past. Bovendien kunnen we – indien gewenst – tegen scherpe tarieven ook de apparatuur conform de HACCP en Arbowet plaatsen en installeren. U hoeft in dit geval niet tussen verschillende partijen te schakelen. Wilt u meer informatie over wat we voor uw tankstation kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

In onze webshop kunt u terecht voor alle apparatuur die u als pomphouder nodig heeft. U kunt hierbij denken aan moderne magnetrons, multifunctionele ovens en allerlei soorten koel- en warmhoudvitrines.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor tankstations

Uw ideale partner

Eissens Food Service Equipment is uw ideale partner in horeca apparatuur voor klein- en grootkeukens. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat uw onderneming nodig heeft, niet alleen voor nu maar ook voor de lange termijn. Wat voor vragen u ook heeft, bijvoorbeeld over welke apparatuur het beste passen bij de producten die u wilt aanbieden of wat de meest ideale routing is, ons team van experts voorziet u graag van persoonlijk advies. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop en laat u inspireren!