Uw totaalleverancier in keukeninrichtingen en -apparatuur voor taco restaurants

Taco's

Overgewaaid uit Mexico en inmiddels niet meer weg te denken uit ons smaakpallet; taco’s zijn bij velen een echte favoriet. Bovendien zijn ze er in diverse varianten, bijvoorbeeld met gehakt, met kip of gevuld vol groenten. Voor al deze verschillende bereidingen heeft u de juiste apparatuur nodig van goede kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit, maar ook de gebruiksvriendelijkheid moet in orde zijn. Het is immers van belang dat u uw klanten op de piekuren snel van dienst kan zijn.

Als vakspecialist helpt het team van Eissens FSE u bij de realisatie van een keuken die precies past bij uw onderneming. We hebben al jarenlang ervaring als totaalleverancier in keukenapparatuur en -inrichtingen waardoor we goed kunnen voorzien wat uw keuken nodig heeft. U kunt bij ons niet alleen de apparatuur die u nodig heeft bestellen, maar tegen een scherp tarief komen onze monteurs ook de machines in uw keuken plaatsen en installeren conform de HACCP en Arbowet. Wilt u meer informatie over wat wij voor uw taco restaurant kunnen betekenen? Neem contact op met onze experts en vraag naar de mogelijkheden.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment horeca apparatuur voor uw taco restaurant. Friteuses, ovens, grills en – niet te vergeten – taco houders, u kunt het allemaal eenvoudig bij ons bestellen.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Partner voor tacorestaurants

Uw ideale partner

Op zoek naar de ideale partner in horeca apparatuur voor groot- en kleinkeukens? Bij Eissens Food Service Equipment bent u aan het juiste adres. Samen met u kijken we hoe we een zo efficiënt mogelijke keuken voor uw onderneming kunnen realiseren. Wij weten precies wat uw taco restaurant nodig heeft, zowel nu als op de lange termijn. Bij Eissens FSE denken we namelijk altijd een stapje verder. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en bekijk ons volledige assortiment!