Uw totaalleverancier in keukeninrichtingen en -apparatuur voor sushi restaurants

Sushi

Een steeds groter deel van het horeca landschap wordt gedomineerd door sushi en grill restaurants. Sushi restaurants zijn dan ook niet meer weg te denken uit de Westerse keuken. Zowel de traditionele à la carte als de all you can eat restaurants zijn zeer populair. Vanwege deze populariteit en de drukte die hierdoor kan ontstaan, is het belangrijk dat de chefs een zo efficiënt mogelijke werkplek hebben. Van vis fileren en rijst koken tot groente snijden en omeletten bakken, het is belangrijk dat er voldoende bewegingsruimte is om de voorbereiding zo goed mogelijk te laten verlopen.

Bij Eissens FSE helpen we u graag bij het realiseren van een keuken die naadloos aansluit bij uw restaurant. We zijn dan ook niet voor niets dé totaalleverancier in keukenapparatuur en -inrichting voor diverse branches, waaronder sushi en grill restaurants. Indien gewenst is het ook mogelijk om tegen een scherp tarief de apparatuur vakkundig door ons te laten plaatsen en installeren. Hierdoor hoeft u ook niet te schakelen tussen meerdere partijen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Neem contact op met onze experts.

25 jaar ervaring

persoonlijke service

betrouwbaar advies

Uitgebreid assortiment

Bakplaten, grills, hakblokken, rijstkokers en sushi vitrines, alles wat u nodig heeft om uw sushi en grill restaurant tot een succes te maken kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop.

“Eissens FSE is een ervaren totaalleverancier in horeca benodigdheden, grootkeuken, en klein keukenapparatuur.”

Eissens FSE Parter voor sushirestaurants

Uw ideale partner

Voor sushi restaurants is er vaak maar een beperkte ruimte waarbinnen de enorme productie moet worden gerealiseerd. Belangrijk is niet alleen de efficiëntie in de voorbereiding, maar ook de juiste opstelling van de wokkeuken, bakplaten of grills. Eissens Food Service Equipment voorziet u graag van persoonlijk advies, bij wat u ook maar nodig heeft. Hierdoor zijn wij uw ideale partner in horeca apparatuur voor groot- en kleinkeukens. Samen met u kijken we wat uw onderneming nodig heeft, niet alleen nu maar ook voor de lange termijn. Laat u inspireren door ons enthousiasme en bekijk ons volledige assortiment om een beeld te krijgen van alle mogelijkheden!